anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum dezactivez opțiunea suporter?

Tina
Cunoscător certificat
Prin vara am incercat sa activez opțiunea suporter pentru a primi net suplimentar. Nu am primit nimic, am crezut ca nu funcționează, dar acum analizând factura detaliata, văd ca sunt suporterul echipei Voluntari. Cum șterg aceasta opțiune? Mulțumesc!
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Pentru dezactivarea opțiunii Suporter se procedează în felul următor: - pentru PrePay: SMS gratuit la 321 cu textul STOP si numele echipei - pentru abonament: SMS la 8389 cu text “STOP FANxxx” (ex. mesaj STOP FANDinamo) Pentru reînscriere se trimite SMS gratuit numele echipei noi la 321.

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri 18

Tina
Cunoscător certificat
Nu merge! Poate este alta campanie.

DanielaH
Moderator
STOP FAN FCVoluntari

Tina
Cunoscător certificat
Aaa, ok! Mulțumesc, Daniela !

Bedinbă23
Junior
A zis la mesaj de la orange suporter că voi primi mâine cei 100 de GB, adică ieri. Și am primit într-adevăr, dar în MB cam 800 și a spus că voi primi în GB nu în MB. Și a mai scris că voi mai primi încă 500 de GB cam mult. Ce este un abonament de primesc atâta, eu sunt la cartela pre pay de 5 Euro, uneori 6 Euro. Da ar fi minunat să primesc, arăta daruire că primesc, dar nu știu dacă este adevărat ce spune ei. Eu nu prea cred așa de a cam mult nu parcă ai fi la un abonament sau așa ceva. Dar a spus că voi primi GB dar nu mi-a zis și când voi primi asta și când. Da, și referitor la întrebarea ta, dai cum a spus multă lume la 321 la stop FC Craiova. Eu de exemplu sunt la FCSB. Și gata te-a dezactivat de acestă funcție. Eu încă nu am făcut-o că poate primesc cei 500 de GB, dar dacă nu poate în MB cine știe. Te pup, pa, larevedere, succes, sper să-ți meargă ce ai propus tu, pa.