Salut!
Anul viitor, cu minim 6 luni înainte sa expire abonamentul, vei putea sa-ti iei un telefon, insa, din ce am observat eu pana acum, ratele nu erau compatibile cu abonamentul curent, eu a trebuit sa modific abonamentul la următorul din grila, pentru a putea lua telefonul in rate.. de asemenea, nu trebuie sa ai alte rate pe acel abonament, ca să poți face achiziția în rate.
Pana anul viitor se pot schimba multe.. poate va fi valabila promotia de anul trecut, din perioada verii, Hot Summer, cu reduceri destul de bune... Eu am luat in vara un Samsung Galaxy S20 FE 5G 128GB Dual SIM, prin programul Orange Thank You si promotia Hot Summer cu 1550 lei.. si cred ca era ~ 3500 de lei la liber atunci.. nu mai stiu exact..
LE: Cand te vei hotari sa achizitionezi un nou telefon, vei putea vedea daca esti eligibil, in primul rand, din punctul de vedere al achzitiei, in My Orange - Tarife si optiuni.. iti afiseaza data exacta cand poti face o achizitie.. apoi, vei putea face, in magazinul online, o simulare sa vezi mai departe, in ce conditii, tip abonament/rate, la momentul respectiv..
Mergand cu mouse-ul pe fiecare dintre iconitele de la "status contract" iti afiseaza mai multe informatii, inclusiv data la care poti face achizitia si data la care expira contractul.