anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cu abonamentul fun 10 voi putea anul viitor să îmi iau un telefon în rate ?

De curând mi s a modificat abonamentul. Și am trecut la Abonamentul fun 10 . Adică de luna aceasta . In anul care va veni voi putea sa îmi iau un telefon la preț thankyou și în rate pe factura ? Cu Abonamentul acesta fun 10 voi putea sa îmi iau telefon ?
1 Soluţie acceptată‚

mihai_13
Maestru
andreiagafitei - DA - cand implinesti 18 luni de contract poti cumpara in rate pe factura un telefon ..bine inteles cu prelungire de contract .

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

mihai_13
Maestru
andreiagafitei - DA - cand implinesti 18 luni de contract poti cumpara in rate pe factura un telefon ..bine inteles cu prelungire de contract .

Pololică
#StarMember
In principiu da. Eu am facut fidelizare (in urma cu 2 ani) si telefonul l-am cumparat (in rate si cu puncte) la aproximativ 2 luni dupa ce a intrat in vigoare contractul. Abonamentul este Me8.

Jay
Campion certificat
Salut! Anul viitor, cu minim 6 luni înainte sa expire abonamentul, vei putea sa-ti iei un telefon, insa, din ce am observat eu pana acum, ratele nu erau compatibile cu abonamentul curent, eu a trebuit sa modific abonamentul la următorul din grila, pentru a putea lua telefonul in rate.. de asemenea, nu trebuie sa ai alte rate pe acel abonament, ca să poți face achiziția în rate. Pana anul viitor se pot schimba multe.. poate va fi valabila promotia de anul trecut, din perioada verii, Hot Summer, cu reduceri destul de bune... Eu am luat in vara un Samsung Galaxy S20 FE 5G 128GB Dual SIM, prin programul Orange Thank You si promotia Hot Summer cu 1550 lei.. si cred ca era ~ 3500 de lei la liber atunci.. nu mai stiu exact.. LE: Cand te vei hotari sa achizitionezi un nou telefon, vei putea vedea daca esti eligibil, in primul rand, din punctul de vedere al achzitiei, in My Orange - Tarife si optiuni.. iti afiseaza data exacta cand poti face o achizitie.. apoi, vei putea face, in magazinul online, o simulare sa vezi mai departe, in ce conditii, tip abonament/rate, la momentul respectiv.. Mergand cu mouse-ul pe fiecare dintre iconitele de la "status contract" iti afiseaza mai multe informatii, inclusiv data la care poti face achizitia si data la care expira contractul.

adrian87n
Cunoscător
Buna @andreiagafitei , raspunsul este DA. in cazul in care ai ajuns in ultimele 3 sau 4 luni de contract, Suna la Serviciul Clienti Orange sau trimite-le un e-mail pe serviciul.clienti@orange.ro sau din contul tau My Orange pe Chatbox poti sa le scrii ca sa iti inregistreze solicitarea pentru oferta noua si sa le soliciti o noua oferta pentru Numarul tau Orange. De regula in decurs de cateva zile vei fi contactata si ti se va prezenta noua oferta Orange. Daca ai si puncte Thank You, o data cu noua oferta vezi ca iti poti lua si un telefon (si daca in zona ai si fibra de la Orange vezi si cu un televizor tot asa cu reducere si in rate pe factura. in rate pe factura si o parte din valoarea telefonului o poti achita si cu punctele Thank You deja acumulate pe contul tau. Sper ca ti-am oferit raspunsul complet ce il cautai, te rog marcheaza raspunsul meu ca fiind solutia potrivita pentru tine ! Multumesc, Adrian

Pololică
#StarMember
@jay si @mihai: colegul nostru zice ca i "s-a modificat abonamentul", deci (gramatical vorbind) are deja vechime (cel mai probabil de 24 luni), ceea ce il face eligibil pentru rate (minim 18 luni/1 an jumatate vechime. @jay: legat de ce zici tu: da, si mie imi cere sa-mi modifica abonamentul daca vreau sa iau ceva in rate, dar mai am 4 luni de abonament (ma rog, am 3 numere: unul iesit, altul "expira" in martie si al treilea (al meu) in mai, ultimile doua la inceputul lunii). Momentan inca nu sunt hotarat ce sa cer la fidelizare (in sensul ca as vrea ceva, dar nu stunt cel mai hotarat ce alternative sa accept) plus ca nu ma grabesc sa schimb telefonul.

Jay
Campion certificat
@pololica, gramatical vorbind, @inițiatorul nu spune ca n-a luat un telefon și acum, ceea ce ar însemna ca nu prea mai e eligibil, în plus, a întrebat de anul care va veni... fiecare a răspuns cu primele lucruri la care s-a gândit.. LE: gramatical vorbind, la care an crezi ca se refera când spune anul care va veni? La 2022 sau la 2023?.. LE': dacă vrei sa treci la un abonament superior celui pe care îl ai nu ai nevoie de 24 de luni vechime.. deci nu știm nici vechimea @inițiatorului, nici când a luat ultima data un telefon.. sau, știi tu?

Viocat
Senior certificat
Fa-ti card de credit orange money si iei telefon in rate 24 fara dobanda, nu trebuie sa modifici niciun abonament. In plus primesti si bani inapoi la plata facturii.