anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cost suplimentar

Emilia_3
Începător
Buna ziua. In legătură cu costul suplimentar..am făcut cost suplimentar 0.48€, neconsumand datele și minutele. Am primit bonus 100 si 30 GB. Eu am nevoie de datele mobile pentru a intra la ore, dar văd că fac cost suplimentar, datele consumandu-se din bonus. Iar întrebarea mea este "de ce fac cost suplimentar daca datele mi se consuma din bonus iar minutele nu le-am terminat?"
12 Răspunsuri 12

FLo1
#StarMember
@Emilia: Bun venit in Comunitate.Ar fi necesare detalii suplimentare, dar situatia ai putea sa o clarifici contactand Serviciul clienti printr-una din variantele de pe www.orange.ro/contact : apel la 300, chatbot-ul Djingo, email la serviciul.clienti@orange.ro. Pe de alta parte, costul suplimentar poate fi realizat fie prin apel la un numar cu suprataxa(numere scurte, taxi, etc) sau SMSuri la numere similare, pentru: parcari, bilete transport, aplicatii care necesita plata prealabila. O discutie cu cineva de la Serviciul clienti iti va lamuri problema. Revinope topic daca ai un raspuns de la un consultant Orange.

Iulia_11
Junior
Poate din cauza unor aplicatii care fura din credit. Si mie mi s a intamplat la fel, posibil ca unele siteuri sa va ia din credit.

FLo1
#StarMember
@Iulia_11: Cu siguranta acele aplicatii "fura din credit" cu acceptul utilizatorului, accept dat atat la instalare dar si dupa, la utilizare. Trebuie doar identificata cauza.

FaraUnID
Campion certificat
Acel cost suplimentar de 0.48€ vine la sigur din datele mobile? Ai efectuat ceva modificari recente in optiunile de pe cont (activare / dezactivare optiuni, etc)? Pentru ca aceste modificari, de cele mai multe ori, nu sunt procesate instant in sistem. Exista o fereasta de timp in care, daca nu esti atenta poti face cost suplimentar. Din acest motiv trebuie asteptat acel SMS de confirmare de la ei. Cum s-a mentionat deja, acel cost suplimentar poate veni si din apeluri sau SMS catre numere cu tarif special initiate de tine sau de o aplicatie malitioasa instalata in telefon.

Ascary
Campion certificat
Buna Emilia. Costul suplimentar NU este din traficul de internet. Sigur ai activata o optiune,din greseala ta sau al Orange care mai activeaza unele optiuni si fara stirea abonatului. Posibil sa fi trimis si un SMS intr-o tara care nu este acoperita de roaming. Cea mai buna cale de a afla de unde-ti vine costul suplimentar este sa suni la numarul 300 si sa ceri si dezactivarea optiunii pentru care ai platit fara sa ceri acest lucru.

Vio73
#StarMember
Cel mai bine este să intri din My Orange, secțiunea ,,Consum și facturi", la ,,Detalii convorbiri", iar dacă nu funcționează, tastează pe telefon *115# și apoi apel și vezi de unde îți apar costurile suplimentare! Succes!

DanielaH
Moderator
@Emilia, ai clarificat de unde provine costul suplimentar? Te așteptăm să revii cu detalii. Uite aici un topic care ar putea să te ajute: https://comunitate.orange.ro/questions/2297728-de-unde-pot-proveni-costurile-suplimentare-pe-factura

SkyLorD
Junior entuziast
VIO73 in sectiunea dealii convorbiri ,imi arata asa:Numar telefon,Abonament,Minute consumate,Date consumate,Mesaje consumate,Cost suplimentar(Euro) ##########,Fun 10,0,682 MB,0,1.208,si daca ne uitam mai bine nu specifica din ce rezulta acest cost suplimentar

SkyLorD
Junior entuziast
desi aparea asa la info cost

SkyLorD
Junior entuziast
am descoperit de unde vine costul suplimentar,deci ...SERVICIUL CLIENTI cu numarul apelat "401" in abonament orange este taxabil ...pai atunci de ce mai este serviciul client ??

Vio73
#StarMember
Da, este cu taxă acel serviciu, 24 de ore din 24. Trebuie folosit doar numărul 300 și chat, email, etc. La 401 ai 0,14 euro/ minut. Îmi pare rău!

Claudia11
Junior entuziast
Bună ,verifică aplicațiile telefonului care îți cosumă credit,mi s a întâmplat și mie!