anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cost suplimentar World of games

Crina4
Junior

Băiatul meu și-a activat din greșeală world of games și îmi vine lunar cost suplimentar. Cum dezactivez abonamentul world of games?

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Ai un topic similar aici cu modalitatea de dezabonare.

https://comunitate.orange.ro/t5/abonament/colectare-in-numele-tertilor-dezabonare-serviciu-quot-worl... 

Mai multe informații găsești și pe site-ul lor:

https://ro.world-of-games.net/cont/anulare 

"Dezabonare pentru utilizatorii Orange

Utilizatorii care au accesat portalul prin intermediul unei conexiuni 3G de pe telefonul lor mobil se pot dezabona în următoarele moduri: 

• De pe site-ul nostru web, făcând clic pe linkul „dezabonare”. 

• Dacă preferă, utilizatorii pot apela numărul de telefon al departamentului nostru de servicii pentru clienți 0312295017 și urma instrucțiunile pentru dezabonare. 

• Trimițând un e-mail la adresa noastră de e-mail [email protected], cu solicitarea de dezabonare.

• Trimițând un SMS cu textul „STOP GAMES”, la numărul 3808"

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

MihaiC99
Campion certificat

Ar fi o măsură utilă pentru persoanele care nu folosesc astfel de plăți, mai ales pentru copii și pentru cei în vârstă. Posibilitatea de a bloca permanent sau temporar aceste plăți ar oferi un nivel suplimentar de protecție.
În același timp, în cazul abonărilor abuzive care se pot activa printr-un simplu click, ar trebui implementate măsuri eficiente de prevenire. Pe de altă parte, dacă trimiți un SMS fără să citești mesajul sau condițiile, responsabilitatea îți aparține.

Eu din câte am înțeles de pe undeva de pe internet este vorba de un sistem denumit Direct Carrier Billing (DCB). Esre un sistem care face abonarea la un anume serviciu direct prin apăsarea unui buton sau link, iar plata se face instant. Tatăl meu nu a trimis niciun SMS nimănui, decât cel pentru dezabonare.

Aviz celor care se confruntă cu asa ceva. Trimiteti email către [email protected] și solicitati rambursarea platii. Am trimis aseara mail si i-am atentionat de practica ilegală de "dark patterns". Au luat-o un pic pe ocolite, dar, în cele din urmă, i-au returnat tatălui meu banii astăzi.

Sunt conștienți că aceste abonari se realizează prin tehnici înșelătoare. Dar nu sunt multi cei care solicita rambursarea sumei și mizează pe asta.