anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cost suplimentar în roaming fără date activate și fără să vorbești la telefon

Crisgilu
Junior entuziast
Cum e posibil să fac cost suplimentar fără să vorbesc la telefon si fără date activate doar printr-un mesaj primit "Bine ai venit în Serbia", doar trecând pe centura Drobeta Turnu Severin?
32 Răspunsuri 32

Theodor
Junior entuziast
In roaming sms primit nu se taxează.

Sorin_11
Junior entuziast
Probleme în roaming cu costuri suplimentare am avut și eu. La prima și am făcut sesizări peste sesizări căci restricționările și costurile suplimentare nu erau corecte. Mi s-a replicat de către un operator call centre că și simpla prezență în roaming mai indelungată, chiar și fără o utilizare excesivă de resurse, poate duce la restricționarea resurselor pe care le ai prin contract de utilizat în roaming. Sau dacă depășești acele resurse automat vei fi restricționat și chiar și apelul la serviciul clienți va fi taxat.

Sorin_11
Junior entuziast
Eu am făcut o recomandare celor de la Orange să facă un fel de abonamente special pentru roaming, iar când pleci în afara țării să ai posibilitatea de a putea trece de la abonamentul pe care îl ai în țară la abonamentul respectiv pentru roaming iar la întoarcere să poți revenii la abonamentul avut înaintea plecării sau abonamente exclusiv cu utilizare și în țară și străinătate pe toată perioada contractuală nu doar pentru patru luni căt poți folosi în prezent abonamentul în roming,dar nu am primit nici un răspuns în acest sens.