anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Consum baterie cu SIM Orange

micutu82
Junior entuziast

De 4 luni am un abonament Orange, ce sta într-un smartwatch Canyon kw-44 (ceasul a fost comercializat și de Orange). Ceasul îl dețin de un an, 8 luni a fost cu un SIM Vodafone și de 4 luni este cu un SIM Orange. In aceste 4 luni totul a fost perfect. De doua săptămâni, dintr-odată, a început bateria sa scadă foarte repede. Înainte bateria ținea 1.5 zile, acum se pleacă cu 100% la 8 dimineața și până seara la 18 se închide. Stilul de folosire și scopul sunt fix aceleași. 

Inițial, am zis că ceasul e o chinezărie și poate s-a dus bateria și, prin urmare, am cumpărat un Canyon kw48. Vineri a sosit, l-am încărcat și sâmbătă a ținut bateria circa 8 ore. 

Fiind produs nou, am zis sa mai cercetez, deja considerând că problema este la Orange. Prin urmare am băgat in ceasul vechi un SIM Vodafone și in ceasul nou am lăsat SIM-ul Orange. 

După 8 ore, ceasul vechi cu Vodafone are 75% și ceasul nou cu Orange are 33%, deci e clar că problema este la Orange.

Se poate cumva reseta "contul" acestui număr din contul MyOrange? Sau oare are rost sa schimb SIM-ul? Sau sa nu-mi bat capul și să ma portez?

Mulțumesc!

18 Răspunsuri 18

micutu82
Junior entuziast

O sa incerc asta maine, sa vedem daca gasesc si intelegere ca e mai usor de zis nu oferim suport decat sa oferi un ajutor. Tot maine o sa bag si numarul principal de orange si pun pariu ca nu vor fi probleme 😄

Pune cel puțin pe-o sticlă de Jagermeister.

micutu82
Junior entuziast

Lejer 😁 vorba aia, vorbim de suportul Orange 😁

micutu82
Junior entuziast

Semnal prost Orange nu este și nici nu s-a îmbunătățit sau să se fi deteriorat ceva. Am viteze de 400+ de vreo 2-3 ani