anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce se intampla daca portarea nu a fost realizata, dar am achizitionat deja telefonul la oferta?

DanielMVoicu
Junior
Salutare lume, sunt nou pe forum desi sunt in familia Orange de 3 ani+, nu m-am lovit de "probleme", poate de aceea nu am intrat si pe forum până acum.
Recent am facut cerere de portare a unui abonament Telekom al sotiei in Orange pe numele meu (sa fie toate la un loc) si am achiziționat un S10 fiind in oferta de portare pentru care am platit 560 de Ron .
"Problema" este ca portarea nu a fost acceptata, mi-au spus la RC ca s-a gresit codul de abonat si tebuie sa merg sa completez din nou.
Intrebarea mea este: (din moment ce am luat deja telefonul), ce se intampla daca nu continui cu portarea !?
17 Răspunsuri 17

Vio73
#StarMember
Cunosc și eu un caz care așteaptă de peste două luni să fie portat, la un alt operator și a luat și telefon. Tot îi întreabă și degeaba!

Razvan
#StarMember
În cazul de față, problema este de titular, nu ai cum sa portezi un abonament de pe numele tău pe numele altcuiva, este logic treaba, ar însemna ca și altul să porteze alt număr, deși nu ii aparține, etc.

DanielaH
Moderator
@DanielMVoicu, te așteptăm să revii și să ne povestești cum s-a rezolvat. Iar dacă răspunsurile primite de la ceilalți membti ai Comunității te-au ajutat, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. Mulțumim!