anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce se întâmplă cu cei carora li se mareste abonamentul impotriva vointei lor

Gafe
Junior
Excrocheria maririlor de abonamente
116 Răspunsuri 116

Neaplicabil
Incepe sa mi se faca greata cu atatia boots pe comunitate. E clar ca sunt Orangisti. Mamei mele i-a fost marita valoarea abonamentului de la 5 la 7 euro. Clar abuziv. Nu exista companie cu o politica mai agresiva decat astia. Am decis sa nu mai platesc factura, sa vad si eu ce pot face. Nu inainte de a face plangere la OPC. Un nou pret la abonament trebuie acceptat de catre client, nu doar sa imi fie adus la cunostinta. Chestia cu sms-ul de instiintare e vrajeala. Poate telefonul meu e de generatie foarte veche, cu display defect, eu putand doar accepta si efectua orbeste un apel. Abuz, deci. Si regrete pentru fiecare secunda petrecuta pe Orange.

FLo1
#StarMember
@Mamaliga: Prietene, dupa postare S-ar zice ca nu esti de mancare Dar cred ca nu ai inteles tema De pui asa direct problema./ Marirea n-a fost chiar surpriza Daca tu atent mai rasfoiai Pe telefon printre mesaje Care probabil le stergeai./ Si atunci poate ca ai fi stiut Situatia sa o evaluezi Intre prepay, abonament Sau poate chiar sa te portezi./ Nu poti pe Orange sa-l obligi Sa-ti dea de-a MOCA convorbiri Degeaba vii acum si strigi Ca sa-ti ghiceasca din priviri./ Dar daca tot vrei sa mai stai Pentru prepay poti sa optezi Abonament sa nu mai ai Sa poti sa faci cam tot ce crezi./ Daca esti liber de contract Poti face cam tot ce doresti Ca nu-ti mai trebuie nici un act La Orange tu ca sa vorbesti./ Deci judeca cu calm, la rece Decizia buna pentru tine Si cu rabdare totul trece Doar in final sa fie bine.

Jay
Campion certificat
@mamaliga, eu am trecut și pe la Vodafone si pe la Digi.. N-am plecat degeaba si, în afară de a-mi spune parerea, pertinentă, n-am făcut altceva.. E foarte usor sa vorbesti urat si sa jignesti atata lume, care nu ti-a facut nimic și, care NU lucrează la Orange, sunt doar clienți, ca si tine. Sunt si reprezentanți Orange in comunitate, lucru logic de altfel, pentru bunul mers al comunității, dar, sunt DOAR câțiva... Au mai fost si alti clienti nemulțumiți de anumite lucruri, ca se mai întâmplă, dar, au stiut si sa vorbească...

Tina
Cunoscător certificat
Nu înțeleg de ce trebuie sa fie unii nemulțumiți, atunci când alții sunt multumiți. Practic sunt nemulțumiți de multumirea altora. Piața de telefonie este liberă. Poți, oricând, sa migrezi. Și poți sa o faci fără sa ii jignești pe cei care aleg sa rămână la o rețea sau alta. Fiecare își face niște calcule, cântărește beneficiile și bonusurile. Abonamentul la o companie de telefonie nu e dictat, exclusiv, de pret. De aceea exista politica de fidelizare. Pentru cei care nu vor sa plătească mai mult, exista cartela prepay. Cu cinci euro, te saturi de vorbit și de net. Sunt tot felul de opțiuni.

Ascary
Campion certificat
@mamaliga nu este o optiune sa nu mai platesti factura. Mai bine incetati elegant colaborarea cu Orange.

Gianni
Cunoscător certificat
@mămăliga in aceste zile mai bine te-ai bucura de magia Crăciunului decît să porți discuți contradictori.Lasă supărările pe altă dată și poattă o discuție amiabilă cu cei de la Orange și sigur vei găsi înțelegere.Pînă atunci bucurăte de magia sărbătorilor și de primi fulgi de nea.O zi bună și Sărbători fericite tuturor.

Ascary
Campion certificat
Sarbatori fericite si tie Gianni 🙂

Vio73
#StarMember
Și eu cred la fel. Neplata facturilor nu este o opțiune bună, iar supărarea, nici atât! Cu calm și răbdare, se pot rezolva multe probleme. Sărbători fericite!

Fost Membru
Neaplicabil
Dialogul poate rezolva multe, așa este. Însă puțini sunt cei care aleg calea asta și din cauza asta un conflict este iminent. Cu calm și răbdare se pot rezolva multe.

Razvan
#StarMember
@mamaliga, un proverb romanesc spune: "vorba dulce, mult aduce", cu siguranță vei găsi înțelegere oriunde îți vei expune punctual și citeț punctul de vedere. Nu este o soluție, neplata facturilor, vei ajunge în preventel și apoi nu vei mai putea achiziționa la niciun operator telefon/abonament fără un avans consistent.

FLo1
#StarMember
Unii cred ca se mai poate Sa te pui viteaz pe fapte S-areti cat de destept mai esti Factura sa nu o platesti. E valabil cand visezi Ca sa faci cam tot ce crezi, Dar de vrei sa n-o patesti Tu factura o sa platesti./ Sau pe prepay de treci Griji la plata n-ai in veci, Insa vei fi terminat De-ajungi cu credit expirat. :))

Ascary
Campion certificat
:))) Ne faci diminetile senine Flo.

FLo1
#StarMember
Ma-nseninez si eu, pe bune C-o geana-n comunitate, Cand vad ca inca nu se pune Vointa unora pe fapte./ Sa schimbe al lor abonament In altceva avantajos Sa fie ceva permanent, Iar nu ceva dezastruos./ Sa-nseninam pe incruntati Caci timpul toate-a rezolvat Si n-a lasat incetosati Pe nimeni la oras sau sat.

Ascary
Campion certificat
Mi-ar place sa pui o intrebare in versuri 🙂

FLo1
#StarMember
Your wish.... La prepay dac-am trecut Oare bine am facut? Ma intreb chiar si pe mine Daca a fost oare mai bine?/ Fizic nu am fost fortat, Ca doar n-am fost agresat. Insa, la cum te-a instintat Orange a fost cam cu... pacat./ Putea concret, mai detaliat Optiuni frumos de prezentat Ca sa mai stie fiecare Oare ce variante are? Despre prepay, sau chiar portare Asa stia chiar fiecare Ca poate alege realist Si nu doar un scenariu trist./ Prepay-ul n-am ales defel Privind doar dupa portofel, Facand usor de inteles Decizia dupa... interes./ Analizati acum de-ndata Vointa de v-a fost calcata, Dar eu convins acum va zic Ca nu v-a obligat nimic./ Ci doar din ce s-a oferit De Orange, poate ....diferit Eu cred c-am cantarit atent Renuntand l-abonament./ Iar cu acesta anulat Nu e ceva regretat Ca doar aici eu sunt cu voi Participand la lucruri noi. 🙂