anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cat este de confidențial abonamentul?

Wishpy
Începător
Cred că apelurile mele sunt redirecționate și în alte părți înafara de Orange. Cum puteți să îmi demonstrați că este confidențial tot?
9 Răspunsuri 9

FLo1
#StarMember
@Wishpy: Bun venit în Comunitatea Orange. Să înțeleg că ți-ai pierdut încrederea în operatorul tău de servicii mobile și fixe? Nu este o bucurie, dar în astfel de situații am o singură recomandare (sfat): Ai încercat concurența? Ți s-au părut a proceda altfel? Atunci acționează în consecință. Succes!

Wishpy
Începător
Mulțumesc frumos pentru răspuns ! Nu neapărat că mi am pierdut încrederea în comunitate , doar vreau sa știu cât sunt de serioși și cum acționează în caz că un hacker mi ar fi atacat serviciile telefonice. 🙂

FLo1
#StarMember
@Wishpy: Interesant, te înțeleg, dar te asigur că scenariile din filme sunt pentru sectorul ”business”. Pentru muritorii de rând asigurarea este că atunci când vrei să ai datele în siguranță, simplu.... te deconectezi de la rețea. Dacă e vorba de apeluri, fii liniștit că nu te ascultă nimeni decât dacă ești pe lista.... neagră. 😉

Wishpy
Începător
Poți să mi lași daca te rog o adresă de mail sau altceva sa discutăm acolo mai detailat? Asta e ideea că NU am de ce sa fiu pe lista neagra. Iarăși simt energiile cum lucrează... 🙂

DanielaH
Moderator
@Wishpy, în Comunitate nu se furnizează public date personale (număr telefon, adresa e-mail etc.). Ne poți detalia, te rog, care sunt motivele din cauza cărora ai temeri/ suspiciuni în privința apelurilor?

Wishpy
Începător
Vă povestesc că îmi place să fiu deschis cu întreaga lume. Acum o săptămână , am dus un tovarăș până în parcarea de la shopping city Satu Mare , pornind din Tășnad. Acolo , in parcare , tovarășul meu s a dat jos din mașină și a intrat in alta. După scurt timp , a intrat înapoi în mașina mea , apoi iar a coborât și intrat în cealaltă mașină scoțând ceva din torpedoul mașinii mele. Am rămas șocat că nu am știut despre ce este vorba. La scurt timp după aia, in timp ce îl așteptam pe el sa revină, m am trezit pur și simplu trântit de pământ și încătușat și dus la secție. Tovarășul meu se pare că încercase să vândă din cele spuse de polițiști , substanțe interzise , probabil psihoactive , unui polițist sub acoperire. Bun, am înțeles că el este cel murdărit. Bun... Telefonul meu a fost luat , și , cred că mi au copiat efectiv toate datele , efectiv fara permisiunea mea ... Deșii eu nu știam că tovarășul meu in ce este implicat. Am fost luat de fraier mai pe scurt. Iar de atunci , parca nu mai e telefonul meu. Am apelat și la avocați și așa mai departe , iarăși domnul avocat mi a zis clar că sunt șmecheri cei de la DIICOT și mă lucra pe la spate fara permisiunea mea și a celor de la servicii telefonice... Efectiv lucrează murdar, mi a zis pe față cum procedează ei ... Iarăși acum, fara că sa se fi eliberat mandat și să mi se aducă la cunoștința , ce ziceți, sunt șanse să îmi fie urmărit telefonul? Nu mai am liniște ... Intru pe rețele de socializare , accesez Netflix , orice și efectiv îmi apar mesaje " ti am intrat pe cablu tau fraiere" . Iarăși când încerc să fac scrrenshot la mesaj, NU sunt lăsat! Îmi dă eroare. Ce explicații îmi puteți da referitor la cat de confidențial îmi sunt serviciile companiei Orange? Vă mulțumesc frumos pentru înțelegere și răbdare!

Viocat
Senior certificat
Data viitoare ai grija cu cine te intovarasesti. Faptul ca incalci legea fara sa stii, nu te absolva de vina. Restul...

delfinas
#StarMember
Wishpy, asa s-ar fi intamplat indiferent de retea. Politia, procuratura, DIICOT si serviciile obtin usor mandate, mai ales in cazuri d-astea, cand e vb de trafic de diverse. Ce postezi tu pe diverse retele sociale oricum e public si se afla fara mari eforturi. Daca tu crezi ca esti urmarit, schimba telefonul, numarul de telefon, dar si "tovarasii".

Pololică
#StarMember
Urata experienta, dar confidentialitatea este supusa rigorilor legii. Asa cum vezi in filmele cu spioni (si politiste, in general), daca un numar de telefon este ascultat, atunci toate numerele care intra in ... contact cu acel numar de telefon (prin apeluri) vor putea fi ascutltate (cum au spus si colegii, exista un mandat de ascultare legal emis, Orange (si toti operatorii) sunt obligati sa ofere acces de ascultare la acel numar). Nu au nevoie de permisiuna ta daca tu suni (sau esti sunat de) un numar ascultat.