anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Buna cum pot trimite SMS sa nu îmi apăra pe detalii factura

Valy3
Începător

Buna cum pot trimite SMS sa nu îmi apăra pe detalii factura

10 Răspunsuri 10

delfinas
#StarMember

Nu cred ca se poate asa ceva, orice miscare faci (apel, sms, navigare pe internet) apare pe factura detaliata si la "detalii convorbiri" in My Orange. Doar sa-ti iei o cartela prepay separata, doar pt activitati "secrete". 🙂

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Dacă vrei să nu îți apară la detalii factură, trimiți dintr-o aplicație , gen watshapp. Dacă trimiți SMS clasic, apare pe factură numărul și ora la care s-a trimis acel/ acele sms-uri.

Baftă!

MihaiC99
Cunoscător

Bun venit in Comunitate, Valy3!

Ne poți spune de ce nu dorești ca sms-ul să apară pe detalii factura.

Poți folosi metode alternative pentru a trimite sms-uri/mesaje fara se te folosești de abonament:

• Te poți folosi de aplicații gen WhatsApp, Telegram etc.
  • Poți achiziționa un sim prepay (mai ales daca ai telefon dual SIM prezentând mai multa confidențialitate) și poti trimite sms-uri de pe acestea.
  • Poți folosi diverse aplicații ce îți oferă un număr virtual (contracost).
  • Poți comunica prin e-mail 

Din păcate mesajele clasice trimise de pe un număr (abonament) vor apărea pe factura detaliata.

Și cu telegram cum se trimite și nu apare pe factura îmi dai detalii te rog?

Telegram este alternativa la Whatsapp.

Ambele persoane trebuie sa aibe aplicația instalată și sa aibe acces la internet.

https://ro.actualidadgadget.com/como-funciona-telegram/ 

Razvan
#StarMember

Salut! Telegram funcționează asemănător cu whats app, ori dacă îți dorești să trimiți sms clasic, poți trimite doar de pe google messages, dacă utilizatorul final este tot pe android și ești conectat la internet wifi.

Îmi poți explica mai concret cu google messages un îmi apare google messages 

Toate au la baza acelaș principiu (Whatsapp/Telegram/RCS chat-Google messeges).

Ambele persoane care comunica trebuie sa aibe instalată aplicația (suplimentar la google messeges -activat chat RCS) și sa aiba acces la internet.

https://www.orange.ro/servicii/chat-messages/ 

Nu as merge pe varianta google messeges -rcs chat fiind un pic mai complicata (poate implica atât mesaje clasice cat și mesaje via internet).

Aplicația o găsești în magazinul Google Play  Singura condiție este ca și interlocutorul să aibă aplicația instalată și să fiți conectați, de preferat, în același timp la internet ca să primească mai repede sms-ul.

Pololică
#StarMember

Salutare! 

SMS-urile sunt taxate (cu bani sau din cele nelimitate), depinde de destinația mesajului. Nu va fi detaliat conținutul (Orange nu are acces la conținut), ci doar către cine îl trimiți. 

Dacă nu vrei să apară în factura detaliată, va trebui sa folosești o aplicație terță (cum ziceau colegii de comunitate: telegram, Whatsapp, etc sau o aplicație care sa trimită sms prin internet).