anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum aflu codul PUK simplu si rapid?

MihaelaA
Ex Community Manager

Aceasta este una dintre cele mai întâlnite întrebări. Deci ai introdus greșit codul PIN de 3 ori și îți cere codul PUK? Atât pentru abonament cât și pentru cartela PrePay ai mai multe variante pentru a afla codul PUK. Una dintre ele este cu ajutorul ChatBot-ului Djingo sau poți alege altă variantă din răspunsul marcat ca soluție, mai jos.

Pașii pentru a obține codul PUK cu ajutorul lui Djingo:

• Accesezi ChatBot Djingo din orange.ro - click aici
  • Te autentifici și începi discuția cu Djingo
  • Îi scrii că vrei să afli codul PUK (tastezi "cod PUK")
  • Adaugi numărul de telefon pentru care vrei sa afli codul PUK și aștepți câteva secunde.
  • Gata! 🙂

Tu ce alte modalități cunoști pentru a afla codul PUK?

1 Soluţie acceptată‚

Ascary
Campion certificat

Se mai poate afla codul PUK folosind una dintre variantele următoare:

• apel gratuit la *100# (pentru abonament: selectat 3 - Abonamentul meu, opţiuni şi blocare număr, apoi 5 - Află codul PUK; pentru PrePay: selectat 3 - Detalii despre numarul tau, blocare numar si cod PUK, apoi 4 - Codul PUK))
  • contul My Orange - accesat în browser pe calculator (Urgențe - Servicii - Servicii Generale - Deblocare cartela SIM)
  • aplicația My Orange (Mai multe - Servicii - Deblocare cartela SIM - codul PUK)
  • serviciul clienții 300 sau 0374300300 (pentru cartele PrePay: ramura 3, tasta 4; pentru abonament: ramura 3, tasta 5)

Vizualizare soluţie în postul original

93 Răspunsuri 93

@Pal1, ai reușit să deblochezi cartela? Te-a ajutat răspunsul lui MihaiC99?

bo4
Începător

Bună seara am blocat din greșeală cartela și îmi cere codul puck iar eu nu am numărul băgat în aplicația my orange,cum fac să l aflu ?

Salut!

Găsești toate variantele de aflare puk in linkul de mai jos:

https://www.orange.ro/help/am-blocat-codul-pin-cum-aflu-codul-puk 

Folosește chatul Djingo din app pentru a afla codul puk.

Scrii: "cod puk 075xxxxxxx"

Dacă nu ai aplicația my Orange instalată poți accesa chatul și din browser (laptop/PC /telefon)

https://www.orange.ro/servicii/chatbot/ 

Scrii: "cod puk 075xxxxxxx"

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai aici  toate detaliile, adică poți apela la *100#, de pe alt număr Orange.

Succes!