anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Atunci când Orange nu-și îndeplinește obligațiile contractuale ce-i de făcut?

alterego
Cunoscător certificat

Update 16.06.2026

1. ajungi foarte greu să discuți cu oameni și atunci când se întâmplă să răspundă o persoană, acea persoană nu te poate ajuta;

2. doar factorul urgență face să fii sunat ca să poți afla ce s-a întâmplat;

3. trebuie să duc contractul la bun sfârșit dacă nu vreau să am surprize;

4. totuși a fost o neînțelegere la mijloc și contul de abonat a fost creditat cu 50% din valoarea facturii curente;

5. ceea ce s-a întâmplat acum trebuia să se întâmple luna viitoare;

6. am primit o ofertă de retenție și așa am aflat din draftul de act adițional că internetul mobil nelimitat din ofertă e de fapt limitat la 300GB lunar după care viteza scade până la valori în care nici widgetul de meteo nu se mai actualizează și dacă ai 3 luni consecutive în care treci acest prag urmează 2 luni în care ți se trage frâna de mână (practic ești fără net mobil);

Salutare tuturor,

uitați-vă cu atenție la atașament și spuneți-mi ceea ce văd și eu: 10 august 2026, data expirare contract.

Ei bine am făcut ultima prelungire contract fără telefon și cu 50% reducere pentru 24 de luni în 2024.

Azi, 13 iunie 2026, Orange îmi emite factura de 100% deși mai am 2 luni din cele 24 de luni de contract.

Ori după umila mea părere... Orange nu-și îndeplinește obligațiile contractuale, așa că ce-i de făcut?

Nu sunt persoană fizică așa că ANPC iese din discuție și pentru 20 de euro + TVA la un curs valutar de 5,3411 lei/euro...  nu merg în instanță.

N-am zis nimic când factura a crescut de la 50 de lei pe lună în 2024, la 60 de lei, penultima factură din 2026... evoluție curs valutar, curs valutar stabilit din pix, majorare fără drept de apel, etc.

Acum, ce-i drept, am fost și eu **beep**... în aprilie am fost sunat pentru re-ofertare de o domniță de la Orange care-mi oferea un abonament de 25 de euro lunar, redus la 20 de euro lunar... i-am răspuns surprins că acum plătesc 10 euro/lună și mai am timp până în august să mă decid dacă-i accept oferta sau nu dar că momentan nu accept oferta.

O să plătesc factura chiar azi, acum e weekend și nu am cu cine să mă cert la relații clienți, dar aceasta e picătura care probabil va umple paharul... am fost mereu Orange/Dialog de peste un sfert de veac, am fost prezent la lansarea serviciilor comerciale la CERF 1997 de la Romaero Băneasa... n-am croșetat de la o rețea la alta chiar dacă nu a fost totul roz... la un moment dat am găsit un punct de echilibru cu cei de la Orange și viața a mers mai departe.

Dar acum gestul în sine mă deranjează, probabil e o greșeală la mijloc dar nu e vina mea... probabil o să mă retrag pe prepay și apoi o să mă portez în altă rețea... apropos, aștept recomandări dacă e permis să vorbești de frânghie în casa... știți voi cui...

20 Răspunsuri 20

Hmmm. Internet nelimitat 300 gb. Macar au redus pretul? Nu de alta dar la banii aia mai bine starlink 😁

alterego
Cunoscător certificat

@MosGerila la StarLink mai pune 10 euro chiria echipamentului 🤖

Daca vrei un contract astazi, da asa este. Daca urmaresti promotiile...

MosGerila
Explorator

Am ajuns si eu intr-o situatie oarecum asemanatoare cu a a ta. Respectiv sesizarea 337834784. Sezizare depusa in 16.06.2026. Urma sa fiu contactat in zile lucratoare. Am fost contactat, am stabilit abonamentul si.... nu se regaseste nicaieri convorbirea.😂 Ciudat nu? Bineinteles ca am fost din nou amanat pentru 3 zile. Este revoltator! Sau sunt doar o fire vulcanica? Inainte de aceasta sesizare am avut un abonament fara perioada contractuala, acum daca vreau sa plec in alta retea, cica trebuie sa platesc taxa de reziliere. Doar eu traiesc pe lumea asta si consilierii d-voastra sunt la ani lumina? Cred, totusi, ca au nevoie de o minima pregatire juridica. Sau e nevoie de o parere impartiala? De cea a Protectiei Consumatorului. 

MihaiC99
Campion certificat

O situație neplăcută. După cum știi, sunt convins că se va rezolva, însă va trebui să ai răbdare și să pierzi puțin din timpul tău. Eu îmi înregistrez convorbirile. De fiecare dată când mi se spune că apelul este înregistrat, îi informez și eu că înregistrez conversația. Dacă ei pierd înregistrarea, le-o pot pune la dispoziție pe a mea. 🙂

no stres, am printscreen. Mai am si laptop, adresa ANPC si, cateodata, chef sa merg pana in panzele albe. De cand au preluat Telekom, si-au insusit si metehnele lor. Le cunosc foarte bine... Doar ca aceste metehne le aduc doar prejudicii. Trebuie schimbat ceva, era mai bine inainte...