la 12-09-2025 12:29 AM - editat ultima oară la 12-09-2025 08:10 AM de DanielaH
Anul trecut am vorbit de prelungire abonament la fidelizare. Am verificat cu operatoarea necesarul de net, respectiv vreo 25 gb. Imi zice ea ceva cu 15 si mai da 5 si ajungem noi pe acolo. Cand vine la semnat, aveam 10 gb. Am zis ca aia e, poate nu am inteles eu bine si am semnat. Azi am sunat din nou cu o marire de abonament. Ii zic... In aplicatie am oferta pe 12 LUNI, nu 24. Ea zice ca si ea la fel dar imi da si un discount de 1 euro. Intreb de TREI ori daca e pe 12 luni si imi confirma de fiecare data. Vine contractul. Il citesc si eu... E pe 24 de luni. Evident am anulat. Intrebarea mea este: e tentativa de inselaciune sau doar incompetenta crasa??? As merge pe prima varianta ca domnisoara chiar nu parea proasta, dar vad ca stilul e pe prosteala, adica vorbim ceva si pe scris vine altceva si daca nu ar fi deja a 2-a oara, as fi zis ca sunt eu nebun. O sa fac si o reclamatie sa verificam un pic inregistrarea unde o intreb de TREI ori daca e pe 12 luni si imi confirma, dar in final tot pe 24 luni primesc actul aditional. Ati mai patit asa ceva sa va oferteze ceva si documentul de semnat sa fie diferit de oferta?
la 12-09-2025 05:44 AM
Salutare!
Este foarte bine că ai cerut în scris și ai văzut înainte de a semna. Din păcate, asta nu scuză promisiunea făcută și am mai auzit situații similare. Eu îmi prelungesc online, când se poate abonamentele de voce și nu am nicio problemă. După 24 de luni apar ofertele singure, nu trebuie să mă rog sau altceva.
Încearcă din magazinul online și cred că vei ieși mai bine, dar nu știu dacă și pe 12 luni.
Baftă!
la 12-09-2025 09:40 AM
Salutare!
Vad ca te-ai ars prima data si acum ai suflat in iaurt (si bine ai facut. Inteleg ca ai invatat din experienta anterioara, desi as fi sunat si atunci sa mi se confirme ca discutia a fost pe 10, nu pe 20, desi, daca ai vechime mare, s-ar putea sa fie bonusul de vechime mare si de aici diferenta. Era bine daca te lamureai atunci, dar nu mai conteaza. Azi este alta discutie).
Legat de tentativa de inselaciune: nu as merge asa departe pana nu as fi sigur. Cele mai multe contracte (si vorbesc de majoritatea covarsitoare) se semneaza pe 24 de luni si s-ar putea sa fie o scapare (fiind o perioada cu reduceri de 50%, pe site nu apar abonamente cu perioada de 12 luni, cel putin nu vad sa fie pentru clientii noi). Pur si simplu s-ar putea sa fie o scapare de bifa (stii cand faci o comanda online si trebuie sa alegi intre plata online sau plata la curier? E ceva similar).
la 15-09-2025 12:19 PM
@Serban10000, s-a rezolvat/ clarificat situația?
la 15-09-2025 02:33 PM
Nu. Am refuzat semnare pe mail cand am primit documentele si am primit sms de la Orange ca s-a notat si ca voi fi contactat. Intre timp, in aplicatie s-a actualizat contractul conform cu ce am refuzat sa semnez... Dar astept cu interes sa fiu contactat. Nu s-a intamplat inca.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor