anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

As vrea sa știu dacă pot lua doua telefoane la abonament

Stefan12341
Junior

As vrea sa fac un abonament să-mi iau doua telefoane 

13 Răspunsuri 13

arsradu
#StarMember

Salut,

Ai incercat sa faci o simulare din magazinul online? Nu vad sa fie vreo problema, dar...poti incerca. 🙂

Mult succes! Sa ne spui daca ai reusit.

Client Orange

FLo1
#StarMember

@Stefan12341: Bun venit în Comunitate. Cum dorești să faci achiziția? Online sau în magazin? Dorești două numere de telefon sau doar două aparate și un abonament nou? Poți cumpăra câte telefoane vei dori, însă doar cel care-l vei lua cu abonamentul nou va avea reducere. Eventual dorești să prelungești un abonament existent?

Te așteptăm cu detalii. Numai bine. 

Doresc doua aparate și un abonament nou

 

Salut,

Vrei si rate la acele telefoane? Pentru ca, daca da, trebuie sa indeplinesti niste conditii de eligibilitate. Cum ar fi sa fii client abonat de minim 18 luni. Sau, daca esti prepay, sa fi fost activ luna de luna timp de cel putin un an.

Ai aici mai multe detalii in sensul asta.

Client Orange

Da vreau și rate dar nu sunt client abonat de 18 luni

Pentru rate, folosește cel mai simplu și fără complicații un card de credit. Multe dintre facilități sunt similare la mulți dintre emitenți, mai ales dacă este utilizat pentru cumpărături. Inclusiv Orange are un astfel de card de credit. Ai detalii aici.

Daca vrei rate, dar nu indeplinesti conditiile de eligibilitate, poti sa-ti faci un abonament de voce (sau sa ramai pe prepay daca esti deja), si sa-ti iei telefoanele, de oriunde, folosind un card de credit.

Ca idee, iti pot recomanda cardul de credit Orange Money. Nu pentru ca e Orange (de fapt, tehnic vorbind, este institutie diferita de Orange), ci pentru ca am asa ceva, si imi place. Consider un mare avantaj faptul ca ai 12 rate fara dobanda, oriunde in lume. Deci, oriunde se poate plati cu cardul, poti sa-ti faci rate. Singura chestie e sa ai un venit cat de cat decent, si sa fie raportat la ANAF. Restul se face foarte simplu direct din aplicatia My Orange.

Mai multe detalii in sensul asta aici.

Client Orange

@Stefan12341: Pentru început, poți să faci o simulare în magazinul online al Orange, așa cum ți-a sugerat arsradu. Dacă nu, poți să mergi și într-un magazin fizic. Cum dorești.

Pai as fi vrut online 

Cu un card de credit poți avea rate la tot ce îți alegi din magazinul online, așa cum dorești și cum am menționat anterior. Mai simplu nu se poate.

delfinas
#StarMember

Mai este o varianta de a lua in 3-4 rate, chiar si cu un card de debit, prin ONEY.

DETALII: https://www.orange.ro/plata-oney/

In rate, direct de la Orange nu poti lua acum, atata timp cat nu esti client Orange de minimum 18 luni.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Două telefoane nu ai cum să iei pe un singur abonament, iar dacă nu ai 18 luni de abonament sau vechime la prepay, nu poți lua în rate.

Cam așa stau lucrurile!

DanielaH
Moderator

Ștefan, s-a rezolvat situația? Ce decizie ai luat? Te-au ajutat recomandările primite în Comunitate?