anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Apeluri spam

Mdeaconu
Începător

Buna ziua,

Primesc in continuu apeluri de la nr din Romania, iar cand raspund intra un robot. Asta se intampla de curand, pe ambele nr de telefon. S-a intamplat ceva de curg aceste apeluri? Mentionez ca am abonamentul de peste 20 ani, deci exclud varianta cu titularul anterior.

Multumesc

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Blochează numărul respectiv, pentru că sunt tot felul de țepari . Și pe mine m-a sunat ieri un număr și mi-a zis in robot să salvez numărul , ca să comunicăm pe WhatsApp. Au mintea odihnită unii!

MihaiC99
Cunoscător

Salut,
Confirm ceea ce ai spus. Și eu primesc tot mai des apeluri de la numere diferite, iar când răspund, aud un robot care solicită abonarea pe WhatsApp.
Blocarea acestor numere nu prea ajută, deoarece apar mereu altele noi. Personal, răspund la aceste apeluri și ignor mesajul.

mihai_13
Maestru

Se "intampla" si  asa se  va intampla si pe viitor  -  Samsung are o baza de date care se reactualizeaza la "secunda"  cu numere de telefon spam raportate de sute de milioane de clienti  (vezi Hiya) - am activat anti-spam din setari si nu mai am nici o problema , doar apare in lista ca "ai fost sunat de un numar spam"  Screenshot_20250402_074647_Call settings.jpg