anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Apeluri cu ecou Italia

Adid
Junior
Bună ziua
Am sunat in Italia pe un numar cu prefix 39389 si am constatat că vorbesc eu cu mine însămi. Imi revin prin ecou vorbele mele.
Mentionez că detin un abonament cu minute internationale incluse.
4 Răspunsuri 4

adrianbblk
Junior
Buna Adid, Ne poti da cateva detalii ? Numarul pe care incerci sa il apelezi apartine unei persoane cunoscute tie ? Pot exista probleme cu acel numar de telefon in particular. Ca si metode comune poti incercat o repornire a cartelei sim fie repornind telefonul, fie activand si dezactivand modul avion.

Jay
Campion certificat
Buna! Te auzi doar pe tine sau auzi si persoana pe care o suni sa vorbești? Mie mi se întâmpla uneori sa ma aud pe mine ca un ecou, cand vorbesc cu mama.. dar, o aud și pe ea... însă, amândouă suntem în același oraș.. fara legătură cu minutele internaționale..

FaraUnID
Campion certificat
Recunosti numarul respectiv de telefon? Ai mai sunat care acel numar? Ai fost sunat de e acel numar si ai apelat inapoi? Vezi sa nu fie o tentativa de frauda de tip WANGIRI https://comunitate.orange.ro/questions/2357662-avertismentul-orange-frauda-tip-wangiri

delfinas
#StarMember
Si eu am patit azi acelasi lucru, eu ma auzeam ca un ecou puternic venit din difuzor si mama se auzea pe ea. Am inchis si am sunat din nou, nu au mai fost probleme.