anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Anularea cererii de ofertare

Denis5
Junior
Buna ziua , am solicitat o cerere de ofertare către departamentul ofertari si daca se poate sa o anulez deoarece as dori sa ma duc personal intr-un sediu Orange sa mi se comunice toate detaliile !
6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember
Bun venit! Dacă te-a sunat un consultant și ai acceptat, trebuie să suni înapoi și să le spui să te resune. Dacă nu te-au sunat, așteaptă să vezi ce spun și după aceea te hotărăști să vezi ce și cum, poate îți oferă ceva ce e pe placul tău. De regulă, ei trimit oferta pe email, unde ai un buton de acceptare sau de refuzare a ofertelor. Succes și să ne spui cum ai rezolvat!

Denis5
Junior
Eu astept de ieri sa ma sune cineva si nimeni nu m-a sunat ! Cum fac ?

Vio73
#StarMember
Eu cred că poți merge și în magazin, dacă nu mai ai răbdare, iar dacă accepți oferta de acolo, ei vor vedea și nu te vor mai suna. Faci cum consideri, e decizia ta!

RafaHelper
#StarMember
Salut @Denis5, ‏‏‎ ‎ Prin ce modalitate ai facut cererea de ofertare, chat, email sau telefonic?

Denis5
Junior
Întâi vreau sa văd oferta pe mail dupa daca aveti timp sa ma sunați inainte de ora 14:00 sa discutam toate detaliile ! Este in regula ?

RafaHelper
#StarMember
@Denis5 eu sunt aici doar sa iti dau sfaturi si nu fac parte din echipa Orange. In funcție de unde ai facut prima cerere pentru ofertare iti sugerez să procedezi la fel pentru a o anula. Ramane la alegerea ta daca vrei sa aștepți sau daca vrei sa consulți ofertele din ambele părți.