la 13-01-2024 05:15 PM - editat ultima oară la 15-01-2024 08:57 AM de DanielaH
Am portat 2 abonamente la Oranje si am primit inca un Sim, dupa 2 ani am descoperit ca este abonament
Ce pot face in situatia de fata?
Am crezut ca este doar o cartela reincarcabila si dupa 2 ani mi-am dat seama din greseala ca este un abonament fun 8 care nu l-am activat niciodata, nici nu stiu daca mai am cartela respectiva.
la 14-01-2024 11:26 AM
Am portat 2 abonamente in acel magazin,de fapt eu am 3 ,neatentia costa!
la 14-01-2024 04:37 PM
Mai repet o dată întrebarea, poate nu s-a înțeles: care a fost suma totală negociată? Dacă suma convenită = suma celor 3 numere, totul se rezumă la moralitate. Nimic mai mult.
In rest, Orange a facturat serviciile din contract.
Eu 2 săptămâni zugrăvesc. Ar trebui sa reclam la furnizor ca nu beneficiez de servicii? O să mă trimită la plimbare...
la 14-01-2024 05:30 PM
Am portat de la Vodafone la Oranje 2 abonamente cu o valoare de 10 euro per abonament.
Am primit un sim suplimentar care am crezut ca este o cartela reincarcabila.
Acel sim era un alt abonament fun 8 si mi-am dat seama abia acum cateva zile cand mi-am facut cont pe myorange.
Avem saptamanal drum in Republica Moldova si am crezut ca din aceasta cauza avem tot timpul cost suplimentar.
Acel cost suplimentar s-a dovedit un abonament de care eu nu aveam nevoie si nici nu l-am cerut!
Am citit o recenzie pe google exact acelasi magazin a procedat si cu alta persoana lafel,adica i-a adaugat in contract inca un abonament!
la 14-01-2024 08:35 PM
Deci 2x10E și se plătea 2x10E + 8E? Nu va ajuta cu nimic răspunsul meu, dar dacă factura detaliată nu se verifică, nu mai zic de contract, șansele de ajutor sunt minime. Și eu am primit cartele cadou când avea achiziție de telefoane (și subliniez achiziție de telefoane), dar erau cartele prepaid care ajungeau la gunoi (inutilitate maximă).
Indiferent de operator, aveți o aplicație sau o variantă web în care puteți verifica simplu starea contului. Ar fi trebuit să fie un semnal de alarmă. Se închide foarte ușor un număr nedorit.
la 14-01-2024 09:55 PM
Greseala este a mea 100% dar atunci cand mergi intr-un magazin cu sigla Oranje nu iti trece prin cap ca o sa fii pacalit,talharit etc.
Este o practica a angajatilor cu acele abonamente fun 8 am citit ca sunt multe persoane in aceeasi situatie.
Si nu am luat telefon in rate sau gratuit,doar acel sim care l-am primit gratuit si nu am dat importanta!
15-01-2024 06:46 AM - editat 15-01-2024 06:48 AM
Au încercat sa ma păcălească și pe mine odată cu un abonament în plus dar nu Le'a reușit. Când i-am zis la consultanta ca vreau sa citesc contractul și dupăia îl semnez încerca să mă ia cu vrăjeală ca îl pot citi și acasă ca îl primesc pe email, eu am zis lasa ca îl citesc acuma pe loc ca nu ma grăbesc nicăieri, și surpriza apărea un abonament în plus, sa schimbat la fara agentul și a început sa zică ca vai abonamentul ala de fapt e gratuit și iam zis sa îmi arate unde scrie ca e gratuit, bineînțeles ca nu scria nicăieri asta 😂, când a văzut ca nu are șanse sa ma tepuiasca a închis acel abonament care la făcut în plus dar era foarte suparat ca nu ia reușit 😂. Iam zis la sfârșit știu ca ai făcut intenționat acel abonament ai crezut ca semnez ca primarul și nu ma uit dar ea o tot ținea pe a ei ca nu e adevărată ca ei nu păcălesc oamenii 😂
la 15-01-2024 08:27 PM
Angajatul de la reprezentanta Oranje mi-a spus in mod direct ca daca mai vreau sarvicii de calitate si transparente sa evit magazinele Francizate in viitor!
la 15-01-2024 09:06 AM
Sa-ti spun ca eu nu cred decat ce e in fata ochilor mei? Ti-am spus ca sotiei i se propusese la Vodafone un abonament de 14E, dar era, de fapt, un abonament de 9E + unul de 5E pentru o reducere de 1E fata de abonamentul de 15E. Raspunsul a fost ceva de genul: asa a propus sistemul.
De asta intrebam daca ai stabilit o suma lunara totala pentru cele doua abonamente si daca factura se incadra in acea suma. Oricum, mi se pare tare ciudat ca abia dupa doi ani sa verifici facturile. Si tata are debitare directa prin banca (plateste banca pentru el curentul si gazele), dar tot se uita lunar in factura.
la 15-01-2024 08:23 PM
Buna seara!
Am fost astazi la Oranje magazin oficial,din pacate se pare ca este o practica a magazinelor francizate sa pacaleasca oamenii!
Nu am rezolvat nimic,am semnat sunt buna de plata!
Urmeaza portarea!
Ps:Atentie Oranje BUCUR-OBOR!
la 15-01-2024 09:06 PM
Ai grija cu al treilea număr.
Totuși, verificați rețeaua în care vrei să ajungeți să nu săriți din lac în put.
la 15-01-2024 10:59 PM
Dacă portare va ajuta este foarte bine.
Însă sfatul meu este să alegeți cea mai buna oferta indiferent de furnizor.
Deciziile luate într-un moment de supărare nu sunt benefice de obicei.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor