la 25-01-2026 01:37 AM - editat ultima oară la 25-01-2026 02:40 AM de delfinas
Am fost la Arena Mall din Bacău să-mi plătesc factura la abonamentele Orange. Fata de acolo mi-a spus că pot lua un telefon in rate la prelungirea unui abonament. Am fost de acord, mi-a spus că face actele și mă sună când sunt gata. In momentul când m a sunat sa merg sa semnez, am primit și mesaj pe telefon ca am doua abonamente noi in plus. Eu rămânând în Mall, am mers la ea și i-am spus că nu vreau așa ceva și să-mi anuleze, că nu vreau abonamente in plus. Acum nu știu sigur daca s-au anulat. Cum pot afla?
la 25-01-2026 02:50 AM
Ana Maria, bun venit in Comunitate!!!
E bine ca ai cerut anularea acelor abonamente asa repede. Cand faci un contract intr-un magazin fizic, ai dreptul ca in maxim 24 de ore sa ceri inchiderea lui, daca nu il mai doresti. Ar fi indicat sa ceri si o confirmare scrisa ca s-a inchis acel contract. Tot indicat ar fi sa citesti bine contractul inainte si sa ceri lamuriri, ca de ex daca ti se prelungeste doar actualul abonament sau ti se mai adauga altul/altele, ca sa poti lua acel telefon. Banuiesc ca ai returnat si telefonul.
Acum poti sa te uiti in My Orange si vezi daca s-a adaugat un nou serviciu sau "poți folosi chat-ul din aplicația mobilă
My Orange, secțiunea: Altele > Contact și feedback > Scrie-ne." sa intrebi ce servicii apar in contul tau.
la 25-01-2026 04:30 AM
Buna, probabil că telefonul pe care l-ai dorit era unul scump și nu aveai suficient drept de rată, de aceea ți-a mai adăugat pe cont încă 2 numere. Dar ar fi trebuit să-ți explice acest lucru când a primit acordul tău pentru prelungire.
În cazul în care nu ai cont My Orange unde ai putea verifica imediat situația contului tău, poți solicita informații pe chat-ul Djingo sau la 300 la serviciul cu clienții.
la 25-01-2026 04:43 AM
Salutare!
Îmi pare rău pentru situația întâmpinată și eu regretabil ce se întâmplă.
Dacă poți, sună la 300, după orele 9.00 sau mergi la un magazin Orange Shop, dacă există prin zona ta și întreabă dacă sunt anulate contractele respective.
Atenție, verifică urgent, pentru că nu trebuie să treacă mai mult de 24 de ore, pentru că apoi va fi mult mai dificil, dacă nu imposibil de anulat.
Recomandarea mea este să îți prelungești online abonamente, fiind mult mai elegant și simplu, fără să ai astfel de probleme.
Sper să reușești!
Baftă!
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor