anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Afisare resurse eronat

Alxc
Începător

Buna seara , a mai patit cineva sa apara resursele din myorange eronat? Telefonul nu a fost folosit mai deloc , deci exclus sa fie pe 0 resursele.

17 Răspunsuri 17

Anca07
#StarMember

Buna @Alxc 

Te rog sa editezi poza si sa blurezi informatiile personale, cum ar fi numarul de telefon.

Multumesc!🌙

Multumesc , uitasem sa sterg numarul

Cu drag, multumesc si eu.

La fel cum a mentionat si @FLo1 , resursele tale nu sunt pe 0.

FLo1
#StarMember

@Alxc: Resursele nu sunt "pe zero". Din screenshot se vede că ai nelimitat net național și nelimitat minute naționale, probabil mai jos era și SMS naționale nelimitat. Trebuia și altceva să fie? 

Alxc
Începător

Eu stiam ca acele cercuri trebuiau sa fie colorate , dovada alt telefon al unui prieten , acel cerc era alb doar cand se consumau resursele

FLo1
#StarMember

Imaginile sunt la fel, doar că diferă abonamentul. Reprezentarea resurselor este la fel. Dar nu, nu este cerc plin, dacă asta căutai.

Alxc
Începător

Da m-am lamurit acum , am mai intrebat pe cineva si are cercurile goale ca si mine , multumesc de raspunsuri.

FLo1
#StarMember

Cu plăcere. De fapt  partea de "cercuri goale" permite o vizualizare mai clară a informației din cercul respectiv. Consider că de aceea nu s-a optat pentru "cercuri colorate (pline)"

MihaiC99
Cunoscător

Salut,

Este o eroare generala de afișaj și eu întâmpin aceeași problema.

1000002532.jpg

In loc de zero trebuie să apară resursele disponibile in abonamentul de baza.

Însă acest lucru nu te va afecta, poți verifica resursele apelând *100#

Este corect. De ce? Pentru că acolo unde sunt resursele limitate (bonus net, date în SEE și min. internaționale) acestea nu au fost utilizate. De altfel având "net nelimitat", bonusul de 40GB nici nu va fi utilizat vreodată. Dar dacă se vor utiliza minute internaționale sau net în SEE, linia cercului se va colora proporțional cu consumul realizat.

Eu văd că au fost consumate.

Ai abonament?

Alxc
Începător

Buna ziua ! Iti multumesc ca ne-ai contactat in aceasta sectiune.

Imi cer scuze pentru aceasta situatie ncomoda. In acest moment intampinam o problema tehnica ce cuprinde Cronosu-ul. Ne cerem scuze pentru aceasta situatie., Departamentul tehnic face demersuri necesare pentru remedierea sa intr-un timp cat mai redus.

Daca te mai putem ajuta si cu alte informatii, nu ezita sa revii cu un nou mesaj prin intermediul acestei sectiuni. Numele meu este Stefania, si iti doresc o zi frumoasa!

Deci sigur este o problema , mesaj prjmit de la orange. Nu cred ca este la toata lumea din 3 telefoane doar unul arata cercurile colorate , al meu si inca al unui prieten sunt albe ca zapada 😆

E o problema generala, am testat in 2 moduri.

Eu in 3 moduri, 2 telefoane eronat , unul care arata ok , si am consumat si cateva minute internationale, in my orange au ramas intregi , la 415 au disparut