anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonati vechi fara beneficii la oferte.

dorelc
Junior entuziast

Am 21 de ani de Orange, ma rog cu tot cum s-au mai numit... Nu demult a fost, sau mai este, (nu stiu), o oferta de prelungire a abonamentului cu telefon in rate. Cei de la Orange uita ca au multi abonati pensionari, cu pensii vai de mama lor. Nu ne putem permite o prelungire a abonamentului la 15 E, sau mai mult. Mai ales ca datorita vechimii mai avem beneficii, contracte negociate. In cazul meu la telefon am abonament de 3,5 E. Nici nu sunt mare vorbitor, maxim doua ore pe luna. Daca credeti ca asa ne tineti legati, gresiti! Alte firme au oferte cu abonamente mult mai ieftine, plus telefon. Dupa parerea mea, daca mai vreti sa ne fidelizati doi ani, pai lasati-ne sa prelungim exact cu abonamentul pe care il avem. Aveam mare nevoie de un telefon nou pentru sotie, dar am ramas dezamagit de firma a carui client sunt. Asa ca odata cu expirarea contractului nu am sa ezit sa ma portez la o alta firma! 

23 Răspunsuri 23

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Am abonament la Digi și cartelă la Orange. Ambii au plusuri și minusuri. 

La Digi, de exemplu, fidelizarea este, practic, 0. La toate serviciile. La Orange, chiar dacă e mai scump, ai ceva în plus. Calitatea ar fi prima pe care aș numi-o. De câteva zile, aleator, la Digi îmi cade din apel 4G în 2G. La Orange (și Vodafone) niciodată nu mi s-a întâmplat asta. 

Evident, nevoile fiecăruia sunt diferite și fiecare se raportează la ele. 

dorelc
Junior entuziast

Am si eu un abonament Digi, mie nu mi s-a intamplat sa cada semnalul in zona mea. Dar lunar sa platesc 10-12 E in plus, mai bine rabd sa mai cada semnalul. Bag seama ca ai abonament pe 3 retele, bag seama ca nu esti nevoias. Eu mai trebuie sa-mi calculez banutii in fiecare luna. Sotia mea e pe Digi si voiam sa-i schimb telefonul deoarece uneori o ia razna singur. Si e Samsung. L-am resetat, cate nu i-am mai facut dar aceeasi treaba. Deschide pagini singur, sau aplicati.. dar ce nu face. L-am si scanat de virusi, nu are nimic din punctul asta de vedere. Oricum, mi-am exprimat un of... Ma descurc eu cumva... Am o cartela Prepay o portez si renunt la vechiul abonament care deja e expirat! 

Fost Membru
Neaplicabil

Sa înțeleg că ați făcut o resetare din fabrica și nu a avut nici un rezultat?

Exact! Am reluat totul de la zero. Aceeasi treaba. 

Vodafone este numărul de la muncă, doar Orange și Digi sunt personale (pentru momentele când nu am semnal pe unul, trec pe celălalt). Plus că fiecare decide ce i se potrivește mai bine.

Comparativ, la Digi plătesc 3E (am 4 numere) + 12E net și TV.

Ce aș zice pana acum:

• Orange sta cel mai rău cu semnalul la mine în casa (interior) din cei 3 operatori, iar Digi e cel pe care ma pot baza (în casa) ca semnal pe convorbiri 
  • Orange mi se pare cea mai bună soluție privind calitatea audio la mobil (mă îndoiesc că telefonul meu (fizic) sa fie problema întrucât, de doi ani jumătate de când îl am, doar la Digi am avut probleme. A nu se înțelege ca se întrerupe apelul, ci din VOLTE cade în 2G și nu mai revine până nu închid apelul (e ceva similar cu comportamentul unui telefon care nu știe VOLTE)).
  • Digi mi se par cei mai insensibili la ofertare, în sensul ca nu percutează la TV să ofere programe cerute sau să ofere ceva reduceri la telefoane (apropos: le au cele mai scumpe din piață și sistemul de plata în rate mi se pare absurd), deși parcă nici Orange nu prea vrea (mi-am spus oful acum ceva timp că, deși sunt niște prize de fibră în bloc pentru pj, nu m-au vrut pentru a le fi client complet. În continuare nu au niciun abonat de servicii fixe la mine în bloc).
  • Tot legat de Digi: și soția ar fi trecut la ei, dar nu au semnal la ea la muncă și singurele variante sunt Vodafone (unde are abonamentul actual) și Orange (care ar fi al doilea ca putere a semnalului).

Decizia îți aparține. Eu pot să te sfătuiesc doar să verifici dacă îți este util noul operator sau nu.

EDITARE:

Cam așa arată bara mea de semnal. Telefonul este compatibil cu apel wifi pe ambele rețele:

Screenshot_20240607_184859.jpg

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din păcate, nu se mai primesc oferte la telefoane de multă vreme. Numai dacă poți să îți reduci valoarea telefonului cu puncte thank You, vouchere, etc. Altfel, nu prea ai cum!

Baftă!

Fost Membru
Neaplicabil

Fie ca ai o zi vechime fie ca ai 100 ani vei fi tratat la fel, nu ai tratament preferențial. Din păcate dacă Orange nu îți oferă ceea ce îți dorești te poți porta la alții. Cele mai bune oferte și reduceri sunt la portare. 

Miha_Z
#StarMember

Eu iti inteleg nemultumirea. Nici eu nu inteleg de ce un telefon atat timp cat il oferi clientului in rate, trebuie sa-l conditionezi de un anumit tip de abonament. Lasa-i clientului posibilitatea de asi pastra abonamentul, sau in functie de cerinte oferai altul mai bun la un pret accesibil si telefonul dorit. Daca are vechime in retea si a fost client "model" n-o sa se bucure la acel telefon si apoi sa nu mai plateasca. Ca ma gandesc ca asta e grija lor sa nu cumva sa renunte clientul la abonament si sa nu mai plateasca, iar ei sa ramana cu telefonul in pierdere. 

Jay
Campion certificat

Salut!

Ofertele de prelungire abonament cu telefon in rate sunt mereu, insa asa este, nu poti prelungi cu abonamentul actual. Am observat si eu ca pot achizitiona in rate doar daca trec la urmatorul abonament superior. Din acest motiv am renuntat sa achizitionez telefon in rate pe abonamentele mici (pret fidelizare bun si nu era urgent un telefon), iar pe cel mare nu aveam inca 18 luni de la ultima achizitie, deci nu puteam sa iau telefon.. am considerat ca 1 €/luna, in cazul abonamentului de 10 €, deci 24 € in plus la final, ar fi fost un schimb ok, pentru a plati telefonul in 24 de luni. 

De asemenea, am observat ca, la abonamentul actual, in afara de faptul ca nu poti face achizitie de telefon in rate, pretul la care poti face achizitia fara rate este fix cel de telefon fara prelungire de abonament. 

Cel mai vechi abonament pe care-l am la Orange are 23 de ani si, recunosc, nici mie nu mi-a picat bine faptul ca indiferent de valoarea lui, pot cumpara un telefon doar la pret de liber daca prelungesc acel abonament, pe care eu il consider mai mult decat suficient in privinta resurselor.. cumva si eu m-am gandit ca vechimea ar trebui sa ajute un pic, insa, am avut abonamente si la alti 2 furnizori de telecomunicatii si, pentru mine, acei furnizori au fost mai slabi, astfel ca la momentul asta toate cele 4 abonamente pe care le am sunt la Orange. 

De cele mai multe ori, achizitiile de telefoane le-am facut in perioade de reduceri, folosindu-ma de puncte si vouchere. De fiecare data costul abonamentul actual + pret telefon a pierdut in favoarea abonamentului superior + pret telefon, insa, in perioadele cand nu am facut achizitii, am prelungit abonamentele la un pret inferior sa am unde urca in caz de nevoie, dar, sa fiu si eu multumita, deoarece pentru ceea ce am nevoie, un abonament de 15 € ar fi intr-adevar cam mult. Pana la urma totul se reduce la costul final pe care s-il permite fiecare si care il multumeste cel mai tare. 

Succes in alegerea celei mai bune variante.