anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament urcat fara ca persoana fizica sa stie

Camelia84
Începător

Zilele trecute am prelungit abonamentul si cu ocazia asta am achiziționat si un telefon. 

Ca sa nu mai plătesc un avans la primirea telefonului,  i-am cerut doamnei consultant Orange sa modifice abonamentul, vreau sa specific ca eu am numărul fiului meu pe abonamentul meu. El avea abonament de 12 euro si eu de 6 euro.

Și i-am zis pe el sa il treacă la abonament de 6 euro si eu la abonament de 12 euro. Dumneai a zis ca se poate si plus ca mi-a dat si o reducere.

Azi când mi-a venit factura pe aplicație,  doamna a lăsat fiului meu in continuare abonament de 12 euro si mie mi l-a făcut de 16 euro.

E ceva normal ??? Eu zic ca nu.

Cum trebuie să procedez ca să rezolv această problemă?

Mulțumesc!

4 Răspunsuri 4

Radutuby
#StarMember

Salutare!

Da, este adevărat că este o situație neplăcută. Totuși, bănuiesc că ai primit un contract înainte de activarea abonamentului, iar valoarea negociată ar trebui să fie menționată și acolo. Dacă a fost doar o înțelegere verbală, situația este ceva mai dificil de demonstrat.

De asemenea, verifică atent factura, deoarece este posibil să apară mai întâi valoarea standard a abonamentului, iar ulterior să fie aplicate reducerile (de exemplu, 50%). În acest caz, valoarea finală a abonamentului ar trebui să fie cea pe care ai negociat-o.

Dacă într-adevăr este vorba despre o eroare din partea lor, îți recomand să contactezi serviciul de suport la 300 și să clarifici situația. Ideal ar fi să ai la îndemână contractul și factura, pentru a putea verifica exact ce valoare a fost convenită.

O zi frumoasă îți doresc! 

<> Where light can travel, communication knows no boundaries.<>

Vio73
#StarMember

Salutare!

Destul de neplăcut, dar, de multe ori, se bazează pe faptul că nu urmărim ce semnăm și asta nu este bine deloc. Sigur, nu scuză fapta doamna respective!

Te sfătuiesc să le scrii și să le explici tot ce ne-ai povestit nouă din una dintre variantele de mai jos:

- aplicația My Orange - Altele- Contact și feedback-Scrie-ne;-

pe WhatsApp, la numărul 0744444300, dacă funcționează;

-din secțiunea Contact:

https://share.google/hD6uRKikWeoDjIWaP

Baftă multă !

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

MosGerila
Cunoscător

Daca modificarile contractuale au fost facute telefonic sau online ai dreptul sa te razgandesti in termen de 14 zile

DanielaH
Moderator

@Camelia84, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a clarificat situația?

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).