anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament smart 15, redus 50%!

Antonescu
Explorator entuziast
Bună ziua!
Sunt interesat de abonamentul Smart 15, redus 50% pe toată durata perioadei contractuale. Dacă activez azi abonamentul în online, când intra în vigoare, astăzi sau la următoarea data de facturare? Mulțumesc!
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
Salut! La următoarea dată de facturare, în cazuri excepționale intră in vigoare a doua zi. Succes!

Vizualizare soluţie în postul original

12 Răspunsuri 12

Razvan
#StarMember
Salut! La următoarea dată de facturare, în cazuri excepționale intră in vigoare a doua zi. Succes!

Legenda spune ca nici azi nu s-a activat abonamentul ala redus 50%. Eu am facut 2 comenzi online si amandoua s-au incheiat cu "probleme tehnice".

Vio73
#StarMember
Salutare! Important este să-l prinzi, dacă îți dorești acest abonament. Sigur că va intra în vigoare la data de facturare pe care o ai. Baftă!

daymaker
Junior
Salut! Am si eu cateva intrebari daca ma poate ajuta careva. In acesti 2 ani nu mai poti cumpara telefon prin thank you, si daca da, se prelungeste cu inca 2 ani contractul din momentul achizitionarii telefonului? Dupa ce trec 2 ani platesti 15 euro pe luna pana termini cu contractul pentru telefon? Ideeal ar fi , banuiesc, in acesti 2 ani sa nu cumperi telefon prin thank you. Deasemenea cat de greu va si sa revii la un abonament mai mic dupa ce trec cei 2 ani sau se poate rezilia contractul in acest interval? Mentionez ca acum am un abonament de 8 si a resurse arhisuficiente in afara de roaming de care nu am nevoie.

Vio73
#StarMember
Salutare! Da, ai abonamentul redus fara telefon, iar dacă te decizi să iei telefon cât timp ești sub contract, da, prelungirea este pe 24 de luni.

Antonescu
Explorator entuziast
@daymaker. Aceleași întrebări mi le pun și eu. Sunt curios după 2 ani dacă vor mai fi oferte avantajoase! Eu am abonament de 8 euro cu 70gb și Roaming. Dar folosesc uneori și 100 GB pe luna.

daymaker
Junior
Imi este teama ca dupa ce trec cei 2 ani nu poti sa treci la un abonament mai mic. Oricum trendul este de marire a abonamentelor. Peste 2 ani poate fi cel mai mic 10 euro in functie si de "concurenta" bineinteles/

Antonescu
Explorator entuziast
Ce părere aveți de 5g? Ca sunt tot felul de păreri și teorii, cum ca ar fi dăunător.

BlackWolf
Senior certificat
Antonescu, 5G-ul este foarte bun si necesar. Cu ajutorul 5G ajungem la viteze de fibra optica si ajuta foarte mult in destul de multe domenii. Singurul dezavantaj este ca trebuie mai multe antene si mai dese decat cele de 4G si investitia e mai mare. Acum asteptam sa fie acoperire 5G destul de buna cat mai repede in aproape toata tara. Chestia ca 5G-ul este daunator sau alte prostii este total falsa, este doar o aberatie imprastiata peste tot de troli si de oameni paraleli cu viata si cu tehnologia...

Razvan
#StarMember
La finalul celor 24 de luni, negociezi un pret redus, gen 6-7 euro, cat va fi în acel moment. Pentru mine este o reducere a facturii momentan.

Vio73
#StarMember
Foarte bună ofertă! Să vă bucurați de ea!

Florin
Cunoscător

Salut all, mă interesa o portare a unui nr Vdf pe aceasta oferta fara achiziție de telefon dar cică nu e valabilă la portare, **beep**. Mă mai interesa o prelungire de contract cu achiziție de telefon, dar bineînțeles că nu se poate combinația asta, adică oferta abonamentului redus la 50% + telefon in rate......așadar, dacă nici la portare nu este valabilă oferta, atunci cum să crești clinetii când ai ocazia sa "furi" concurenta și Orange nu vrea client nou. Dezamăgit.