anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament nou cu telefon inclus - comanda cu livrare in alta tara

YonelXP
Junior entuziast

Bună ziua dețin un abonament la Orange de 1 An. Și doresc să-mi mai deschis unul cu telefon recondiționat. Momentan sunt in alta tara in Spania. Doresc sa fac comanda online și să se livreze in tara la o anumita adresa specificata de mine și să-l ridice un prieten. Este posibil? Prietenul meu are poza cu buletinul meu. Mulțumesc.

23 Răspunsuri 23

arsradu
#StarMember

Salut,

Pentru telefon in rate pe abonament ai nevoie de min 18 luni de abonament. Dar poti face o simulare din magazinul online si vezi daca se poate, pentru cazul tau specific. Cu toate astea, chiar daca ai putea sa dai comanda, nu il poate ridica altcineva. Deci, din pacate, nu se poate ce vrei tu.

Client Orange

YonelXP
Junior entuziast

Mulțumesc pentru răspundă. Da doresc abonament nou cu telefon inclus recondiționat și livrate la o adresă din România. 

YonelXP
Junior entuziast
  1. Aveam dubii că nu se poate ridica de la curier decât de titular. Daca eram în țară îl ridicăm eu. Așadar îl ridică amicul meu.

YonelXP
Junior entuziast

Imagine mai jos 

Ok, atunci mai rămâne de rezolvat doar problema ridicarii produsului.

Client Orange

arsradu
#StarMember

Din pacate, nu il poate ridica altcineva. Nu stiu daca se poate cu o procura sau ceva, dar in mod normal, nu se poate. In plus, dupa cum ziceam, ai nevoie de 18 luni de abonament. Deci, din start nu indeplinesti criteriul asta.

Client Orange

YonelXP
Junior entuziast

Eu nu-l iau în rate. Iau iPhone x recondiționat cu avans de 350 lei și cu acel voucher de 100 euro cadou. Cu abonament de 8 euro lună.

Salutare!

De comandat, poți să-l comanzi, dar cine îl primește? Numai să găsești cumva o înțelegere la curier poți să faci așa ceva. 

Sper totuși să reușești, altfel va trebui să-l dai retur!

Baftă! 

YonelXP
Junior entuziast

Am înțeles domul Vio, o sa sun mâine la Orange.

YonelXP
Junior entuziast

Exact

Doamne ajută și să fie cu noroc!

RafaHelper
#StarMember

Salut @YonelXP

Este posibil, va trebui sa adaugi datele prietenului tau in secțiunea Persoana Contact din pasul 2 de comanda unde vei trece numele lui si numarul lui de telefon. In acest fel o sa apareti amandoi pe colet si va putea si el sa preia coletul in locul tau.

Regăsești mai jos doua capturi de ecran cu pasul 2 din procesul de comanda:

RafaHelper_0-1677233762295.jpeg

RafaHelper_1-1677233797321.jpeg

Sa ne spui daca ai reusit!

O grămadă de probleme cu magazinul asta online. Am 7 comenzi anulate toate, plata cu cardul câteva , apoi 3 cu plata la livrare. Nici una nu a funcționat și sa anulat habar nu am de ce. Am deschis sesizare am dat emailuri am sunat. Problema tehnice. O companie așa mare să aibă probleme la platforma de vânzări lasă de dorit uneori.

Câteva sunt confirmate dar rămân pe aceași status, altele anulate direct. 

Ai plasat mai multe comenzi pentru acelasi telefon care includ si abonament cu numar nou?