anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament mare, prelungire la abonament mic

Smarty
Junior entuziast
Problema e asa:
Momentan am un abonament de 43 euro (trecut de 2 ani, deci iesit din perioada contractuala).
Doresc sa cumpar un telefon din magazinul online cu prelungirea abonamentului dar doresc un abonament mai ieftin nu cel mai scump dar sistemul orange nu ma lasa sa fac "downgrade".
Practic, orice telefon as alege din magazinul online, ma lasa sa prelungesc doar la abonamentul de 25 euro sau 30 euro. (Momentan astea 2 sunt cele mai mari abonamente care le are orange) Eu as vrea sa-l i-au pe cel de 15 euro de exemplu dar nu se poate, desi daca aleg numar nou si nu prelungire, pot alege din toate abonamentele.
Cum as putea face sa cumpar un telefon la prelungire dar sa pot alege un abonament mai mic (da sunt constient ca si pretul telefonului o sa fie mai mare dar nu conteaza)?
1 Soluţie acceptată‚

Jay
Campion certificat
Dacă aleg un telefon din magazinul online, inițial îmi arata prețul cu rate și fără rate pentru abonamentul de 25€ si prețul la liber, deci în total îmi arata 3 preturi, dar, după ce apăs pe continua, la varianta de pret cu rate (primul pret afisat), in pagina următoare pot alege cu sau fără rate și pot alege abonament mai mic de 25€.. daca aleg cu rate îmi arata preturi începând de la abonamentul urmator superior celui pe care îl am, dacă aleg fără rate, îmi arata prețul inclusiv cu abonamentul meu, dar, după cum spuneam eu am reducere la acel abonament, ceea ce nu voi mai obține acum.. Am atașat niște capturi.. Asa îmi arata de luni de zile, prelungirile de abonamente sunt din februarie 2020 si nu mi-a arătat niciodată altfel.. Este adevărat ca prețul telefonului nu este acelasi pentru abonamentul de 9€ cu prețul pentru abonamentul de 25, dar, nu este nici egal cu prețul la liber.. este totuși redus.. Din ce am observat, prețul telefonului mai scade începând cu abonamentul de 12€ sau 15€.. asa ca, daca as lua un telefon acum as calcula care varianta este mai avantajoasa între abonamentul meu cu prețul aferent și abonamentul de la care începe sa scadă prețul telefonului.. si, as hotărî în funcție de suma finala..

Vizualizare soluţie în postul original

20 Răspunsuri 20

Smarty
Junior entuziast
@Jay, am rezolvat la departamentul de ofertare, multumesc mult.

Jay
Campion certificat
Ma bucur ca ti-au folosit informațiile si ai găsit cea mai buna varianta pentru tine..

zugravu25
Începător
Ce ai rezolvat @Smarty? Spune-ne și noua cum ai rezolvat si ce oferta ai primit? Poate ajuta informația și pe alții in viitor!

Smarty
Junior entuziast
Am sunat la departamentul de ofertare si le-am zis ce abonament vreau (in cazul meu cel de 15 euro). Asa ca mi-au dat abonamentul dorit prin prelungire pe 2 ani si am primit si primele 8 luni 50% reducere pt ca am prelungit fara sa cumpar si telefon. Dupa prelungire am intrat in magazinul online si am cumparat prin prelungire telefonul dorit(s-au aplicat toate reducerile de prelungire + triplarea punctelor). Practic am prelungit abonamentul de 2 ori in aceeasi zi.

Dorin10
Junior entuziast
@Smarty Bună! Deci practic dacă ți s-a modificat abonamentul la 15 euro prin prelungire, mă întreb cum de ai mai putut să faci încă o prelungire pentru un telefon, tot în aceeași zii, pe același abonament și tot la 15 euro ??!! Eu știam că se pot face modificări după o anumită perioadă de timp... Poți explica mai detaliat?

Smarty
Junior entuziast
Prima prelungire s-a facut de catre operatorul de la departamentul de ofertare fara cumparare telefon, astfel ca in contul meu myorange a ramas activa optiunea de cumparare telefon cu prelungire. Ai optiunea sa prelungesti abonamentul curent sau sau alegi unul mai scump si am ales sa prelungesc abonamentul curent. Din cate stiu daca prelungesti fara sa cumperi telefon, nu trebuie sa astepti 2 ani pana sa poti cumpara unul. In contul orange iti apar 2 date: 1. data la care iti expira abonamentul (care e 2 ani de la momentul prelungirii, in cazul meu era exact 2 ani deoarece doar ce prelugisem abonamentul in aceeasi zi) 2. data la care poti cumpara un nou telefon (care e 18 luni de la ultima achizitie, in cazul meu aceasta data trecuse deja)