anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Încerc sa trec de la prepay la abonament

abciuga
Junior

Este foarte curios de ce nu se accepta pașaportul pentru a face un abonament la Orange? Am telefonat si mi sau dat raspuri foarte diferite!!

22 Răspunsuri 22

Simplu stau de o viata in olanda si am mostenit o casa in București am toate documentele si vreau cat de curand sa stau 6 luni in România si 6 luni in Olanda! Pe mine nu ma interesează acest abonament de cat pentru a fi contactat de instantele românești (care nu accepta nr meu olandez ) in rest am un abonament olandez nelimitat in date si apeluri etc ...care poate fi folosit in toata EU  deci de aceea am spus caci trebuie fiecare client analizat particular si nu generalizat 

Daca ar exista un prepay cu preturi normale in roaming nu ma interesa de loc acest abonament !

Ai varianta sa folosesti doar pentru primire de apeluri (care costa), restul traficului trecand prin numarul de Olanda. Depinde de tine cum iti este mai bine: Yoxo (dar, la un moment dat, tot vei ajunge la tarifarea in roaming) sau prepaid (cu tarifare directa pentru utilizare).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

E doar o curiozitate: domiciliul din buletin unde este: Olanda sau Romania? Intreb intrucat in ambele state, autoritatile merg pe principiul evitarii dublei impuneri, iar documentatia stiu ca poate fi putin stufoasa cand vine vorba de acest lucru.

Legat de proprietati, poti avea cate una in fiecare stat UE. Relevant este adresa din buletin (cunosc romani cu pasaport CRDS, iar buletinele sunt din alt stat membru [nu vorbim de Spania]).

Din punctul meu de vedere, Yoxo ar fi solutia optima (numar de Romania cu acces la roaming la 5E, fara perioada minima contractuala: il poti inchide oricand, in limita a 3 redeschideri raportate la 12 luni).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Deci rezisenta mea este in Olanda...pe pasaport olandez ...in Romania am pasaport simplu electronic care a fost acceptat la toate instantele (energie electrica ,gaze etc ) sant cetatean roman si olandez ....am adresa si in Romania dar nu am  carte de identitate (o sa o fac)! In orice caz mulțumesc pentru răspunsuri si am sa incerc si varianta yoxo ...daca nu la prima vizita in România voi merge la Orange-vodafone sau digi 🙂

Bun, deci ai resedinta acolo si, presupun, domiciliu aici. Mi se parea ciudat sa ai doua domicilii (nu contest cate cetatenii ai, cred ca este irelevant in discutia de fata).

Doar o rugaminte: poti face Yoxo si prin eSIM, dar, ca la orice cartela a unui operator din Romania, activarea (prima conectare) trebuie sa fie la o antena de Romania. Pana acum nimeni nu a putut activa direct cartela "afara".

Ok mulțumesc pentru raspuns ...eu am acum prepay orange in esim si l-am activat in Olanda .dar asta este o alta discutie 🙂 in orice caz YOXO din cate am vazut este cu orange sau este orange 

Este un brand / serviciu Orange (si foloseste reteaua Orange), dar administrarea se face prin aplicatia specifica (o gasesti in App Store (IPhone/IPad), Google Play (orice telefon sau tableta cu Google) sau AppGallery (de la Huawei).

Ca o comparatie, daca ai fost prin State (SUA), Yoxo ar fi:

• Visible pentru Verizon
  • Cricket pentru ATT
  • Metro pentru T-Mobile

Nu este MNVO intrucat este detinut de operator.