anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Samsung Galaxy M11 smartphone de buget cu acumulator de 5000 mAh

FaraUnID
Campion certificat

Identificat după numele de model SM-M115F/DS, noul Galaxy M11 este succesor pentru actualele modele Galaxy M10 şi M10s. Trecut pe la autoritatea taiwaneză de certificare a echipamentelor de comunicaţii wireless, noul smartphone apare în câteva imagini şi primeşte o listă parţială cu specificaţii.

Aflăm astfel că Galaxy M11 va veni echipat cu trei camere foto la partea din spate, cameră frontală aplicată prin perforarea ecranului şi un acumulator generos de 5000 mAh.

Adaptat pentru un buget mai degrabă modest, Galaxy M11 vine cu senzor de amprente montat pe spatele carcasei şi ecran LCD la partea din faţă. Pe carcasă mai pot fi întrezărite ieşirea pentru căşti de tip jack 3.5mm, respectiv grila pentru difuzor şi conectorul USB la partea de jos. Deocamdată nu este clar dacă acesta este de tip USB-C, sau mai vechiul micro-USB.

Deşi vine cu o capacitate de 5000 mAh, telefonul este ajutat cu un adaptor AC capabil să furnizeze o putere de numai 15W prin cablul USB, ceea ce înseamnă că timpul de aşteptare pentru încărcare completă va fi destul de mare.

Puţin mai înalt decât predecesorul M10, noul smartphone este certificat pentru distribuţie globală, ceea ce înseamnă că nu va trece mult timp până ce vom găsi modelul Galaxy M11 şi în ofertele magazinelor europene.

 

Sursa 1 - https://www.go4it.ro/telefoane-mobile/samsung-pregateste-galaxy-m11-un-nou-smartphone-low-cost-cu-acumulator-de-5000-mah-18981414/

Sursa 2 - https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_m11_photos_leak_will_have_5000_mah_battery-news-41981.php

 

Un telefon din gama nici prea-prea, nici foarte-foarte. Acum ramane de vazut si la ce pret va ajunge in Romania. Dar, fiind vorba de un telefon comercializat de un producator pentru care 25% - 30% din pret este data de valoare (mai mult sau mai putin reala) de brand in sine, tind sa cred nu va fi chiar pentru toate buzunarele, desi se vrea a fi low-cost.

21 Răspunsuri 21

Gianni
Cunoscător certificat
Oarecum speramța moare ultima, trebuie să avem încredere și forța de a merge înainte. Oricît de greu ne va fi, ne vom lupta cu toate forțele pentru a ieși lasuprafață. Sa fim sănătoși că restul se rezolvă..!))

FaraUnID
Campion certificat

Samsung Galaxy M11 dezvăluit oficial

 

Încadrat la gama low-cost, Galaxy M11 vine cu ecran de 6.4” şi o configuraţie motorizată de chipsetul Snapdragon 450, susţinut cu un acumulator de 5000 mAh.

 

Fără prea mari pretenţii la partea de finisaje, Galaxy M11 vine într-o carcasă din plastic disponibilă în nuanţe de albastru, violet şi negru. Ecranul de tip LCD foloseşte rezoluţie HD+ şi este perforat în colţul stânga-sus, făcând loc unei camere foto de 8MP.

 

Camera foto principală are în componenţă un senzor de 13MP cu lentile f/1.8, modul de 5MP cu lentile ultra-wide şi senzor de 2MP pentru aplicarea efectelor de profunzime. În modul de filmare, Galaxy M11 este limitat la rezoluţie 1080p/30 fps, atât folosind camera principală cât şi cea frontală.

 

Din păcate, ecranul decupat după conturul carcasei nu integrează cititorul de amprente, această funcţionalitatea fiind implementată cu ajutorul unui senzor capacitiv amplasat la partea din spate.

 

Galaxy M11 oferă suport dual-SIM şi compatibilitate cu reţele 4G LTE, respectiv Wi-Fi N pentru reţele wireless. Lista dotărilor este completată cu ieşire pentru căşti (jack 3.5mm) şi port USB-C, suport Bluetooth 4.2. Din păcate, suportul NFC lipseşte pe acest model.

 

Dezavantajat de construcţia din plastic mai dificil de rigidizat şi acumulatorul de capacitate mărită, Galaxy M11 ajunge la o grosime a carcasei de 9 mm şi greutatea de 197 grame, neputând fi recomandat celor foarte pretenţioşi. În schimb, amatorii de jocuri pe Android vor aprecia prezenţa funcţiei de încărcare rapidă, suportată cu ajutorul unui adaptor AC de 15W inclus în pachetul cu accesorii.

 

Oferit cu sistemul Android 10 şi interfaţa One UI 2.0, în configuraţii cu 3GB/4GB memorie RAM, respectiv 32GB/64 GB stocare internă + slot microSD, Galaxy M11 este aşteptat în majoritatea pieţelor de desfacere, însă deocamdată, producătorul Samsung nu a comunicat preţuri şi termene de livrare oficiale.

 

Sursa 1 - https://www.go4it.ro/telefoane-mobile/galaxy-m11-dezvaluit-oficial-cu-sistem-triple-camera-si-display-infinity-o-19032200/

Sursa 2 - https://www.sammobile.com/news/galaxy-m11-goes-official-triple-camera-infinity-o-screen/

 

Gianni
Cunoscător certificat
Mulțumim FaraUnID totul pare destul de detaliat. Mai rămîne ca cei de la Samsumg sa comunice și prețul de lansare pe piață. Sa sperăm că va fi un preț convenabil pentru bugetele de austeritate din aceste momente.

Vio73
#StarMember
E acceptabil și cred că te descurci și fără NFC!

Bogdan1708
Începător
Salut, am două întrebări.Ce este nfc? Și bateria trebuie formatată?

Ascary
Campion certificat
1/.FC este prescurtarea de la Near Field Communication, reprezentând o formă de comunicare la distanță între două dispozitive mobile (telefon, tabletă, smartwatch) prin intermediul undelor radio. In context NFC-ul este folosit la plata cu telefonul in magazine. 2/.Nu,bateriile nu mai au nevoie de formatare.

Bogdan1708
Începător
Mulțumesc,o zi bună!