la 19-05-2021 02:27 PM
Mimyuni Media Entertainmment din Bulgaria in calitate de reprezentant al companiei GLOBAL BROADCASTING ENTERPRISE, a solicitat licenta CNA pentru difuzarea pe teritoriul Romaniei a 20 de posturi de televiziune licentiate in Qatar.
Acestea sunt posturile incluse in solicitarea de licenta catre CNA:
Simona Elena Miculescu, reprezentanta posturilor in fata CNA, a mentionat ca Mimyuni intentioneaza transmiterea posturilor in mai multe tari din Europa, printre care si in Romania, multe canale sunt in format 4k, aceasta fiind tendinta de evolutie a canalelor.
>>>Rata de repetitie in cadrul acestor canale este spre 0.
In prima faza, posturile vor fi retransmise in reteaua iNES IPTV.
1. LOLLY KIDS este un proiect social care incurajeaza tinere talente, este in grila celor mai mari operatori din Spania, avand audiente mari. Operatorii vor putea prelua gratuit acest post.
2. SMILIE TV va fi difuzat continut educativ pentru copii, pentru a dezvolta abilitatile creative ale copiilor.
3. HOMEYS'S va difuza programe care includ, in mare parte, sfaturi DYI (do it yourself) pentru a ajuta telespectatorii sa realizeze singuri anumite lucruri acasa, de la lucruri utile in sufragerie si bucatarie la gradina si garaj.
4. HEALTH & WELLNESS, asa cum sugereaza si numele, ofera sfaturi pentru o viata sanatoasa si fericita.
5. LUXE & LIFE este un program lifestyle.
6. SPEED FACTOR 4K difuzeaza competitii sportive gen motorsport dar si programe lifestyle si entertainment.
7. PARTY'S difuzeaza muzica de petrecere.
8. CHILLAYO 4K difuzeaza muzica de relaxare.
9. CUBAYO vom putea asculta muzica latino.
10. BLACK DIAMONZ difuzeaza muzica soul, gospel si R&B.
11. WOW 4K sporturi extreme, lifestyle si entertainment.
12. PET & PAL este un program despre lumea animalelor.
13. FLAME TV este un post cu continut pentru intreaga familie.
Niciunul dintre canale nu este inca localizat, neavand subtitrare sau dublaj in limba romana. Pe masura ce va creste distributia, va aparea si localizarea insa in cazul postului Lolly Kids nu ar fi nevoie de localizare, conform reprezentantei Mimyuni.
Pe aceste posturi nu se intentioneaza difuzarea publicitatii iar majoritatea posturilor vor fi difuzate in format HD sau 4K.
Membrii CNA au solicitat amanarea votului pentru acordarea licentelor pentru a primi informatii suplimentare privind autorizarile licentelor in alte state din Europa.
Sursa - https://www.media-max.ro/wow-4k-lolly-kids-smilie-tv-luxe...
Interesant este fapul ca nici unul din canalele pentru care s-a solicitat licenta nu este SD, toate fiind minim HD. Si mai interesant este faptul ca in cazul canalelor in format 4K este disponibila transmisia in format HDR cu 60 FPS (evident ca trebuie sa detineti in televizor care stie de HDR).
Ramane de vazut urmatoarele:
la 19-05-2021 02:53 PM
la 19-05-2021 02:59 PM
la 19-05-2021 03:10 PM
la 19-05-2021 03:18 PM
la 20-05-2021 02:30 AM
la 20-05-2021 07:40 AM
la 20-05-2021 09:20 AM
la 20-05-2021 10:29 AM
la 20-05-2021 11:34 AM
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105