anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Huawei P 40 Lite E aka Huawei Y7p

FaraUnID
Campion certificat

Huawei abia a anunţat disponibilitate, la precomanda, a noului model P40 Lite în România, însă deja în alte ţări europene a lansat un nou smartphone care este integrat în noua serie. Este vorba despre modelul Huawei P40 Lite E, o versiune de buget, care a mai apărut şi în alte regiuni sub alt nume. Telefonul pe care compania îl vinde în Tailanda sub numele Huawei Y7p este acum disponibil în Polonia în cadrul seriei P40, serie care în mod oficial va fi lansată abia la sfârşitul acestei luni.

 

Modelul Huawei Y7p, identic în design şi specificaţii hardware cu P40 Lite E, a fost dezvăluit în urmă cu câteva săptămâni cu un hardware modest.

 

1. DISPLAY

- Display perforat cu dioagonala de 6,4”

- tehnologie IPS

- rezoluţe HD+

 

2. PROCESOR

- chipset Kirin 710F

 

3. MEMORIE

- 4 GB memorie RAM

- 64 GB stocare internă

- posibilitatea de a adăuga carduri microSD cu capacitate de până la 512 GB

 

4.ACUMULATOR

- acumulator de 5.000 mAh

- incarcare rapida 10W

 

5. CONECTIVITATE

- jack de 3,5mm

- port micro-USB

- Bluetooth 5

- WiFi 4 (802.11n)

- FARA Wi-Fi modern

 

6. CAMERE FOTO

- un senzor de 48 megapixeli f/1.8 principal

- un senzor de 8 megapixeli pentru camera ultra-wide

- un senzor de 2 megapixeli de adâncime

- o cameră frontală de 8 megapixeli f/2.0

 

Construcţia telefonului este din sticlă şi plastic. Ecranul este protejat de un panou de sticlă, în timp ce spatele foloseşte plasticul, probabil pentru a scădea costurile de producţie. O veste proastă pentru fanii Huawei este faptul că acest model este livrat cu Android 9.0 Pie şi interfaţa EMUI 9.1, fără servicii Google. În schimb, telefonul integrează Huawei Mobile Services, asemeni modelelor recente lansate de companie, telefonul bazându-se pe magazinul de aplicaţii App Gallery.

 

7. PRET

Huawei P40 Lite E este disponibil în magazinele din Polonia la preţul de 700 zloţi (163 euro), un preţ de introducere promoţional. Preţul întreg este de 1.168 zloţi, adică în jur de 270 euro. Cei care comandă telefonul înainte de lansarea de pe 12 martie primesc şi o brăţară Huawei Band 4. Lansarea în alte ţări europene nu a fost confirmată încă, însă cu siguranţă nu va rămâne un telefon exclusiv pieţei poloneze.

 

Sursa 1 - https://www.go4it.ro/telefoane-mobile/huawei-anunta-p40-lite-e-cel-mai-ieftin-dispozitiv-din-aceasta-serie-18932029/

Sursa - https://www.gsmarena.com/huawei_p40_lite_e-10112.php

 

Clar avem in fata un telefon de buget, cu specificatii modeste pentru 2020, dar comercializat la un pret extrem de competitiv daca luam in ecuatie si acea bratara oferita cadou.

8 Răspunsuri 8

Razvan
#StarMember
La noi, Huawei P40 lite se vinde cu 1299 lei plus Cadou Căștile HUAWEI FreeLace CM70-L la Altex, disponibil la precomandă. În Polonia este mult mai ieftin ca la noi.

FaraUnID
Campion certificat

Huawei P40 Lite și Huawei P40 Lite E sunt modele diferite, cu specificații diferite și implicit preturi diferite.

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10112&idPhone2=9996


Huawei P40 Lite E este mai de buget.

Ascary
Campion certificat
Un pret ok tinand cont si de specificatiile telefonului.

Jay
Campion certificat
Pe mine m-a impresionat doar bateria la telefonul asta.. daca mai primești ceva in plus în 163€, mai merge.. pentru fanii mărcii si, pentru cei care nu au nevoie de prea multe de la un telefon..

Vio73
#StarMember
E destul de ok pentru banii ăștia, indeferent cum îl cheamă.

FaraUnID
Campion certificat
Gama Y de la Huawei nu a fost una extrem de apreciata si erau cunoscute ca telefoane cu unele probleme de fiabilitate. In principiul Y aka YOUNG erau targetate ca telefoane de buget pentru tineri. Probabil aceste aspecte au determinat Huawei sa renunte la denumirea de Y. Partea prosta este ca aceasta decizie nu face altceva decat sa arunce consumatorul in ceata din simplul fapt nu prea mai stii ce si cum si care sunt diferentele intre ele: P40 Pro, P40. P40 Lite, P40 Lite E si mai nou, conform zvonurile P40 Premium.

Vio73
#StarMember
Dacă le fac cu dotări de top și cu prețuri din ce în ce mai accesibile, vor avea mare succes! Păcat că vine criza asta peste noi!

FaraUnID
Campion certificat
Iata ca acest P40 Lite E se afla intr-o mica promotie, pretul lui fiind redus de la 928 lei, la 849 lei in magazinul online Huawei Romania https://www.huaweimobilestore.ro/huawei-p40-lite/pachet-promo-huawei-p40-lite-e-dual-sim-64gb-lte-black-bratara-fitness-band-4e iat in pretul de 849 lei clientii primesc automat si noua bratara fitness Huawei Band 4e al carei pret standard este de 129 lei. De mentionat faptul ca acest Huawei P40 Lite E vine FARA pachetul Google. P.S. - Vedeti ca in Altex pretul aceluiasi pachet promotional este de 799 lei, fata de 849 lei pret parcticat de magazinul online Huawei Romania.