Întrebare cu răspuns(uri)

Unde pot sa vad graficul de rate?

Buna ziua
Unde pot sa vad acel grafic, cu ratele, va rog ?
Pot lua in rate pe factura dar acum imi zice
"Nu poti achizitiona produse in rate pana cand comenzile anterioare nu sunt finalizate !"

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Am gasit intrun final si da, am mai intarziat dar sa platit intrun final. Pai si ce pot fc atunci ? N-o sa mai pot lua niciodata pe factura in rate ? Sau ?

Nu e problema ca ai mai multe rate (eu am avut 2 rate suprapuse 4 luni. Am luat un telefon pentru soție și, în luna 20 am făcut fidelizare și am cumpărat în rate un telefon pentru mine). Buba este dacă întârzierea este în ultimile 12 luni (una din regulile de acordare este sa nu ai întârzieri la plata facturilor (ar trebui sa vezi factura separata de rate) în ultimul an).

Și eu am 4 rate acum, la 4 abonamente, dar am plătite facturile in avans și nu am întârziat niciodată. Așa cred și eu, că e din cauza întârzierii la plata facturilor.

Ți-am spus, să încerci in magazin. Dacă nu, mai aștepți până achiți. Și atenție mare, să nu mai întârzii la plata facturilor!

Incearca sa dai click pe cosul de cumparaturi si sa il golesti, apoi sa reiei procesul de achizitie.
Tin minte ca primeam un mesaj similar atunci cand am inceput procesul de achizitie, am inchis browserul si am reinceput mai tarziu, achizitia anterioara nefiind finalizata. Daca stergi tot ce e in cos se mai reproduce problema?

Trixen
Trixen

Trixen

User level
Nivel
2
1099 / 2000
puncte
Custom field 2
Trixen

Tot asa-mi zice "Nu poti achizitiona produse in rate pana cand comenzile anterioare nu sunt finalizate !"
Adaugat in cos, sters si readaugat. S21FE si a doua incercare, un Oppo Reno6 recondiționat care e si mai ieftin. Ce comenzi ? Ca, cosul era gol.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!