Întrebare fară răspuns

Am scăpat telefon Samsung a22 și s-a spart sticla de pe ecran

Am spart sticlă de pe ecran pe telefon mobil Samsung A22 și am pus folie de protecție. ce face

Onitiu Sorin Nicolae
Onitiu Sorin Nicolae

Onitiu Sorin Nicolae

User level
Nivel
0
1 / 100
punct
Custom field 2
Onitiu Sorin Nicolae
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Ai spart ecranul sau folia de protectie? Daca ai spart ecranul nu ai ce sa faci decat sa il schimbi, daca ai spart folia de protectie, o inlocuiesti usor. Te duci intr-un magazin Orange Shop si trimiti telefonul in service sau ii schimbi folia...

Salutare!
Dacă ai spart sticla ecranului, trebuie făcută o evaluare la un service, unde vei plăti eventualele reparații, pentru că și garanția s-a cam terminat cu această ocazie! Din păcate, se mai întâmplă și sper să nu te coste prea mult! Te sfătuiesc să-i pui folie de sticlă și husă, după ce faci reparațiile aferente!
Succes și nu te întrista prea tare!

Sorin, cu parere de rau, mie nu mi-e clar ce s-a intamplat in cazul tau.

Ai spart ecranul sau folia? S-a spart ecranul si ai pus dupa aceea folie de protectie? Ai pus folie de sticla si s-a spart folia dar display-ul de dedesubt e ok? Folia e de sticla sau silicon?

De asemenea, nu stiu daca ar trebui sa fie o intrebare in mesajul tau, dar nu imi dau seama care ar fi aceea.

Deci, rugamintea mea ar fi, daca poti, sa revii cu cateva clarificari, ca sa te putem ajuta mai bine. :)

Dupa cum ziceau si colegii mai sus, daca problema e folia, se rezolva usor. Daca e telefonul, adio garantie, si o sa te coste cat o sa te coste. Doar intr-un service poti sa afli costul total al reparatiei (asta daca nu vrei sa o faci singur). Ce pot sa-ti spun e ca display-ul in sine eu l-am gasit la vreo 220 RON. Nu e mult, dar depinde cat costa manopera.

Vrei să întrebi dacă protejează folia de protecție ecranul?, deoarece cu ea, ai reușit să îți spargi ecranul. Folia te protejează la căzături perpendiculare pe ecran, însă la lovituri în colțuri, la telefoane mai ieftine, acestea crapă imediat. Huawei P20 pro a căzut pe colt, pe asfalt, s-a zgâriat un pic, dat ecranul a fost intact.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!