Întrebare fară răspuns

Anul 2022 va aduce si in grila Orange programe 4K?

Anul 2022 va aduce si in grila Orange programe 4K? si ma refer aici si pt cei care vin de la Telekom

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salutare!
Să știi că în grila Orange există și acum vreo 2 programe 4k, adică Eurosport și Look.
Sincer să fiu, și eu mi-aș dori, dar nu prea cred că se va întâmpla. Dar pot să-ți spun că, dacă se va face o integrare a grilelor Orange, atunci vei avea o grilă cu aproximativ 100 de canale HD, adică foarte bună. Eu am ambele grile de tv in două locații diferite și grila prin Telekom este slăbuță, dar sper că vor face în perioada următoare una și bună, din cele două. Nici cei care oferă canale tv văd că nu se prea obosesc să dezvolte acest segment, care probabil le creează gauri mari în buzunare.
Doamne ajută și să fie cu noroc și să avem cât mai multe canale de calitate, măcar HD, dar și 4k ( dacă se poate)!

Nu am acces decât la Look 4k, dar vad că mereu când accesez acel canal e ceva, adică meciuri sau sport, în general. Nu știu să spun, pentru că eu nu sunt pasionat de așa ceva, ci de partea de documentare, deci nu stau să urmăresc.

Ca și număr de canale, da, ar merita creșterea.
Ca și conținut, depinde de fiecare canal ce dorește sa dea. Fiind la Digi, Digi 4K are și sport, dar și documentare, iar Eurosport 4K doar emisii sportive. Look 4K nu prind și nu ii știu grila.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!