anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Avans telefon rate cu prelungire abonament

Neaplicabil
De ce se cere avans atât de mare la cumpărarea în rate a unui telefon? Ratele acopera doar 1800 ron din prețul unui telefon de 6800 ron. Ratele vin pe factură, oricum, nu e ca și cum nu le plătești…
2 Răspunsuri 2

mihai_13
Maestru
Simina B nu te obliga nimeni sa cumperi in rate telefon de 6800 lei de la Orange... - la orice telefon "scump" din oferta Orange se percepe un avans -asa a fost tot timpul - se pare ca un telefon de 6800 lei este prea scump pentru tine - sincer crezi ca merita sa platesti 68 milioane pe un telefon ? .

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver
Unii nu mai plătesc ratele așa că Orange își dorește macar 25% din preț sa fie sigur că și-l recuperează, e firesc! Vorba lui Mihai, dacă nu-ți permiți un asemenea avans, înseamnă că nu-ți permiți nici telefonul. De ce îl vrei, doar pt că dă bine la imagine și crează invidii? Nu-ți convine sistemul Orange, comandă-l din alta parte in rate, dar nu vei putea in 24 de rate, nu? Deci ratele vor fi mai puține, dar și mai mari. Încearcă să-ți iei un telefon pe care să ți-l permiți, inclusiv să îl pierzi/strici, fără sa te rupă la buzunar și la nervi!