Întrebare fară răspuns

Propunere de îmbunătățire a platformei Comunitatea Orange: posturi fixate

Bună dimineața națiune,

m-am trezit de dimineața și-am zis să mai arunc o privire rapidă peste noutățile din Comunitatea Orange.

N-am deschis bine pagina că m-au și lovit în moalele capului... frustrările... pardon, posturile despre pinata party pentru care am dezvoltat o aversiune de când mi-a fost pus pumnul în gură și acum nu mai am voie decât să trag pârțuri că nimeni nu îndrăznește să-mi facă colonoscopie :)

Așadar vin cu propunerea de a implementa la nivel de platformă posibilitatea de a fixa în partea de sus a oricăruia din cele 3 tab-uri postările "fierbinți" sau importante: în cazul de față ar fi bună o postare fixată cu numele de "Pinata Party: întrebări și răspunsuri"...

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
3047 / 5000
puncte
Custom field 2
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut, alterego. Mulțumim pentru propunere, este o idee foarte bună. Așteptăm răspunsul colegilor care se ocupă de Pinata Party pentru a oferi mai multe detalii pe topicurile existente și vom fixa topicul sau topicurile cele mai relevante în tab-ul Utile din homepage.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!