Întrebare fară răspuns

Cum pot să aflu unde a fost plătită factura?

Cum pot să aflu unde a fost plătită factura?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@Robert28: Bun venit în Comunitate. Poți oferi anumite detalii privind ce fel de informație dorești atunci când întrebi ”unde”? Te interesează dacă a fost plătită din contul tău MyOrange, sau sisteme de plată gen PayPoint, sau prin bancă? Sau te interesează o locație fizică, adică din ce localitate (stradă și număr)?

@Robert28, te așteptăm în continuare să revii cu mai multe detalii ca să te putem ajuta cu răspunsuri la întrebarea ta.

Teoretic se poate afla, dar practic depinde numai de Orange dacă face astfel de săpături. În mod normal nu cred că se comunică astfel de informații, întrucât țin de "bucătăria internă".

Pentru mine e important să fie plătită. Dar dacă te joci de-a detectivul .... atunci aș putea înțelege motivele solicitării.

Salut, @ Robert28!
Pe chitanta primita in urma efectuarii platii respective gasesti toate detaliile referitoare la locul in care a fost efectuata plata. Daca nu te afli in posesia dovezii de plata iti recomandam, tie sau titularului de contract, sa apelati la colegii nostri de la Serviciul Clienti (https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul...), pentru a obtine mai multe informatii. Multumim!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!