anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pot achita in mai multe transe o factura de 457 de ron?

Daciana74
Începător

Pot achita in mai multe transe o factura de 457 de ron?

7 Răspunsuri 7

arsradu
#StarMember

Salut,

Nu si daca nu vrei sa ramai cu restante.

Banuiesc ca poti achita mai multe transe pana la scadenta (nu am incercat). Dar nu poti plati o factura partial.

Client Orange

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Salutare!

Din păcate, nu. Pentru că în momentul în care plătești doar o parte din suma respectivă, vei avea restanțe și tot ți se va suspenda serviciul. 

Trixen
#StarMember

Salut,

Pentru factura de rate nu stiu sa ai variante, asa ca nu ma pronunt. Voi presupune ca este vorba de o factura de servicii.

Teoretic poti face plati partiale (nu stiu daca te lasa din aplicatie direct, insa daca faci prin transfer bancar te lasa), insa tot cu restanta (+pentalitati) vei aparea.

O solutie mai eleganta ar fi sa soliciti o amanare la plata (https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-obin-o-amnare-a-plii-18) - vei plati penalitati, insa serviciile nu vor fi suspendate, iar punctele Thank You se vor acorda in continuare.

O alternativa este sa platesti cu un card de credit care suporta esalonarea in mai multe rate. Sunt mai multe banci care ofera astfel de carduri de cumparaturi, iar conditiile comerciale difera de la una la alta. Spre exemplu, unele iti permit esalonarea in 12 rate pentru orice plati cu cardul mai mari de 300 de lei. Altele iti permit 3 rate pentru plati de 500 lei. Altele iti permit intre 1 si 12 rate in functie de mai multe intervale. Personal, nu iti recomand aceasta abordare, insa te poate ajuta daca nu o abuzezi si daca nu transformi cardul de cumparaturi intr-un card de platit facturile.

FLo1
#StarMember

Daciana, Bun venit în Comunitate. Eșalonarea facturii se poate face cel mai simplu plătind cu un card de credit. Altfel neplata ser iciilor poate conduce la suspendarea serviciilor.

teacher_
#StarMember

Salut! @Daciana74 , eu sunt de părere că pentru Orange trebuie sa fii de bună credință. Așa că, cu riscul de a avea restante, eu îți sugerez să iei legătura cu cei de la Orange, explici situația și apoi să plătești undeva la 65-70% din factură (undeva spre 300 de lei), urmând ca restul să achiți la factura următoare, sau mai repede de data facturării următoare. 

mihai_13
Maestru

incearca amanare de plata  daca te ajuta   

https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-obin-o-amnare-a-plii-18

RafaHelper
#StarMember

Salut @Daciana74., 

Poti achita in mai multe transe prin diferite metode astfel:

  1. direct cu plata la Orange daca se respecta termenul de scadenta, astfel daca factura ta s-a emis in ziua de 10 a lunii si ai scadenta pana pe 20, poți plăti de mai multe ori in intervalul 10 - 20 pentru a rămâne cu soldul pe 0. Poti sa folosești si o amânare de plata, mai multe detalii aici: https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-obin-o-amnare-a-plii-18#:~:text=fie%20acceseaz%C4%83%20*100%23%....
  2. folosind un card de credit, find o suma mai mare de 300 lei, poți folosi un card de credit daca ai pentru a plăti factura in rate pe o perioada de 3 pana la 12 luni, in funcție de banca emitenta.