Întrebare fară răspuns

Taxa reziliere contract internet si tv

Buna seara,as vrea sa reziliez contaractul.la orange la tv si internet deoarece internetul nu merge de cand il.am adica de 1 an si tv la orice vant mai tare sau ploaie se intrerupe.Dar ei tot mi-au zis ca trebuie sa platesc o taxa.Dar ce taxa daca un serviciu nu merge de ce sa mai platesc taxa de reziliere.Mi-au dat router alcatel bun de nimic fara antene si decodoare,care nici nu erau noi.Si de cate ori am sunat au zis ca mai am 1 an de contract si ca trebuie sa platesc aceasta taxa.Stie cineva cat e taxa si cum pot sa renunt la ei?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salutare!
Depune o sesizare la serviciul.clienti@orange.ro, în care specifici că dorești rezilierea serviciilor respective pe motiv de nefuncționalitate. Le explici faptul că stai așa de o perioadă lungă de timp în care ai plătit servicii degeaba și, în mod normal, ar trebui să ți se rezilieze contractul fără costuri, pe motiv de nefuncționalitate a serviciilor! Sincer, nu văd de ce să mai plătești în plus, dacă tot plătești de un an degeaba. Poți face cerere scrisă și în Orange Shop, dar să ceri număr de înregistrare!
Baftă!

De citit:
https://www.avocatnet.ro/articol_50243/Taxa-de-reziliere-...

https://geeki.ro/taxe-de-reziliere-sunt-abuzive-ce-trebui...

Vezi daca se aplica in cazul tau si alege varianta cea mai buna. Incearca intai pe varianta cu mail-ul, dupa cum a propus si Vio, in care specifici de ce anume vrei rezilierea abonamentului. Daca primesti un raspuns standard, scris cum zicea FaraUnID "intr-un limbaj de esenta tare", si ti se refuza rezilierea, sau ti se cere in continuare plata unei "taxe de reziliere", ai detaliat in cel de-al doilea link ce poti sa faci.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!