Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Problema cu Target-urile de link in comunitate

Saru' mana la toata lumea!

Se deschide acest topic pentru a semnala o problema cu Target-urile de link in cadrul comunitatii, problema observata acum cateva zile si care inca persista.

Concret: link-urile active postate in comunitate duc utilizatorul pe site-ul extern dar NU prin deschiderea unei pagini noi in alt tab, ci in acelasi tab prin parasirea platformei comunitatii.

Exemplu link activ: <a style="cursor: pointer; -webkit-tap-highlight-color: rgba(0, 0, 0, 0); color: #000000; text-decoration-line: none; font-size: 1rem;" href="https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_11_ultra-10737.php"; rel="nofollow noopener">https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_11_ultra-10737.php<...;

Din acea linie de cod va lipseste atributul target=_blank

Doamne ajută la toată lumea! Amin.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Corect. :) Speram sa se repare in curand.

Intre timp, ca solutie temporara, middle click pe mouse va deschide link-ul in tab nou. De asemenea, acelasi lucru se poate face prin click dreapta si selectarea optiunii Open Link in New Tab (pe Safari). Fiecare browser ar trebui sa aiba o astfel de optiune, chiar daca numele poate sa difere.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Voi vorbiți de lucruri sfinte... dacă nu sunteți pe mobil și folosiți Chrome vedeți că există extensii care deschid toate link-urile externe în tab nou.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2230 / 5000
puncte
Custom field 2

Alterego, ai si un exemplu?
By default, poti deschide link-urile in tab-uri noi, pe mobil, in Chrome, cu long tap pe link si selectand "Open in new tab in group".

Evident, daca vrei toate link-urile in tab-uri noi, o extensie ar fi intr-adevar o idee buna. Personal eu nu vreau toate link-urile in tab-uri noi. Pentru ca ar insemna ca, la fiecare accesare a unei pagini din comunitate, sa imi deschida tab nou, chiar daca sunt inca in comunitate.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

@arsradu link-urile din comunitate sunt interne, uite aici o extensie https://chrome.google.com/webstore/detail/opens-external-...

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2230 / 5000
puncte
Custom field 2

Mersi frumos! :)
Intr-adevar, de-aia am si zis ca parca n-as vrea absolut toate link-urile sa mi se deschida in tab-uri noi. My bad. Daca ai scris deja externe, inseamna ca mi-a scapat mie acest amanunt. :) Vad ca extensia e doar pentru link-uri externe, deci e ok. Inca o data, mersi frumos! Am aflat ceva nou. :)

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Fratilor, este o chestie elementara acel target=_blank, nu trebuie inventata apa calda si mersul pe jos. Pana si cel mai nesemnificativ CMS are functia de "open link in new tab" in momentul in care formatezi textul si intanlesti un link.

Pe langa acest aspect, in momentul in care utilizatorul intanleste un link, din obisnuinta face click stanga fara sa stea pe ganduri ce si cum. Pe telefonul mobil pur si simplu faci tap, nu stai sa analizezi daca sa deschzi sau nu acel link in new a tab.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!