anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Huawei lanseaza Huawei P40 4G

FaraUnID
Campion certificat

La aproape un an de la apariție, seria Huawei P40 primește un nou membru: pentru prima dată, va integra un model cu 4G în loc de 5G. Huawei P40 4G debutează momentan în China, însă cu siguranță, dacă există cerere, va fi lansat și în alte regiuni, probabil la un preț mai mic.

 

Specificatii Huawei P40 4G:

- ecran OLED

- diagonală 6,1”

- rezoluție Full HD+

- chipset-ul Kirin 990

- camera principlala cu senzor foto Sony IMX700 si rezoluție de 50 Mpx

- camera 16 Mpx ultra-wide

- camera zoom 8 Mpx zoom 3x

- 8 GB RAM

- 128 GB stocare interna

 

Kirin 990 în varianta standard este un procesor cu performanță puțin mai slabă decât modelul Kirin 990 5G, însă comparabil în majoritatea situațiilor de utilizare. Folosește un proces de fabricație pe 7nm, față de 7nm+ EUV, dar și nuclee ARM din generația precedentă.

 

Huawei P40 4G va fi livrat însă în doar două variante de culoare: Frost Silver și Dark Blue și va beneficia de Android 10 cu EMUI 10.1 preinstalat din fabrică (fără servicii Google, desigur).

 

Prețul pentru noul model în China va fi de 4.000 yuan, adică de 510 euro. Prețul este semnificativ mai mic decât cel al unui model Huawei P40 cu 5G la lansare anul trecut.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/huawei-lanseaza-p40-4g-o-varianta-mai-ieftina-a-flagsh...

 

Sau cum ar spune o parte din Smart Testerii retelei numarul 1: "Un telefon cu o camera buna daca vrei o camera buna in buzunar"

 

In alta oodine de idei, daca va ajunge si la noi, cel mai probabil pretul din dolari va deveni pret in euro la care mai adaugam si un adaos comercial de cca 30%. Probabil undeva pe la 600 euro.

 

Dat fiind faptul ca la noi toata treaba cu licitatia 5G a devenit o gluma proasta, acest Huawei P40 4G poate fi o alternativa de luat in calcul pentru fanii marcii.

0 Răspunsuri 0