anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament si beneficii la fidelizare

Mxx
Junior
Povestește-ne despre experienta ta la expirarea perioadei contractuale, ce abonament ai obținut prin fidelizare si care sunt beneficiile incluse.
14 Răspunsuri 14

Vio73
#StarMember
Salutare! Să știi că s-a mai discutat despre tema aceasta în mai multe rânduri. Oricum, din păcate, dacă nu ai mai multe servicii, nu prea ai cine știe ce beneficii, mai ales că de anul trecut s-au scos și subvențiile la telefoane. Ai topicuri asemănătoare aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2480793-recompense-fidelitate Sau pe aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2466572-abonament-orange-oferte-fidelitate Nu am prelungit personal niciun abonament în ultima vreme, dar din ce spun alții, observ că cele mai mici abonamente la ofertare ar fi cele de 8 euro, cu 50 gb internet, cost control, vreo 4,5 gb net în roaming, 400 min internaționale, 4 luni are 50% reducere, iar abonamentul se prelungește pe cel puțin 12 luni. Ai detalii pe aici: https://forum.softpedia.com/topic/607200-ce-se-ofera-la-retenie/page__st__17442 Altfel, cred că abonamentele Yoxo sau prepay-ul sunt mai avantajoase! Poate și smart 15 redus cu 30% să fie o variantă excelentă, mai ales că ai internet nelimitat pe bune! Succes!

mihai_13
Maestru
eu anul trecut dupa ce am avut cateva discutii fara succes - (am negociat pentru un telefon mai scump in rate dar ce ma deranja era faptul ca mi se cerea un avans prea mare mie un abonat de 10 ani -daca imi faceam abonament nou nu mi se cerea avans de loc :)))) doar rata ) pana la urma am optat singur (era inutil sa parlamentez cu un operator) din contul meu sa migrez la un abonament mai mic si mai "smecher" si am optat pentru un telefon mai ieftin huawei nova 5T(facut cadou la cineva) noul abonament cuprinde 83GB de net 500 internationale nelimitat intern cu 8 euro-39,xx lei -deocamdata sunt multumit de el mai ales cand vad ce primesc altii

FaraUnID
Campion certificat
Exsita alte N topicuri pe aceasta tema. In momentul de fata cea mai ok oferta la fidelizare este Smart 15 in varianta SIM Only cu reducere 30%. Adica pentru 10 euro lunar ai nelimitat national sms + min, nelimitat internet national si 600 min internationale.

Razvan
#StarMember
Se mai da subvenție la telefoane doar în Orange Shop, pe categorii de abonamente. FUN 8 - 12 EURO avea o reducere de 100 euro, apoi smart 15-25 avea încă o 100 euro reducere fata de Fun și categoria smart 25+ mai avea încă 100 euro reducere.

tomaciprian
Cunoscător
Am intrat in ultima luna din perioada contractuala cu un Orange Me Start 6 (cel cu roaming). Am vorbit ieri cu 2 consultanti (de unul dintre ei am fost sunat dupa ce am vorbit cu Djingo,iar la al doilea am fost transferat dupa ce am sunat eu la 300) Orange din departamentul ofertare. Nimic nou. Ambii consultanti imi puteau oferi doar abonamentele de pe site. Am intrebat de FUN 8-ul cu 50GB si roaming daca il au in lista si daca mi-l pot oferi, si au spus ca sistemul nu-l afiseaza pentru mine,dar cunosc acel abonament. Mai mi-au spus ca nu as avea destula vechime in retea (2 ani si 2 luni in momentul de fata) si sa revin luna urmatoare dupa ce imi expira de tot contractul si sa mai incerc atunci. In 2019, la nici 6 luni de cand ma portasem, reuseam sa scad pretul de la un Me 10 la un Me Start 8 (acum numindu-se FUN 8),iar acum nu reusesc sa cresc pretul in ultima luna de contract.

FaraUnID
Campion certificat
Exista si FUN 6 cu roaming si care in oferta standard include: - nelimitat Min + SMS national - 100 minute internationale - 6 GB internet national - 3,36 GB disponibili in roaming SEE - Orange Antivirus - Orange TV GO acces gratuit la 26 canale TV - Trafic de internet necontorizat in social media Repet, resursele sunt valabile in oferta standard. La o prelungire pe 24 de luni ar tebui sa poti obtine mai mult trafic de internet si minute internationale. Acuma nu stiu daca acest abonament este disponibil pentru toata lumea.

Vio73
#StarMember
Mie îmi expiră anul acesta mai multe abonamente și o să încerc o împachetare, să vedem ce iese. Dar mai prin vară-toamnă!

tomaciprian
Cunoscător
@FaraUnID mi-a fost prezentat și acest abonament, FUN 6 împreună cu FUN 7 (6 GB respectiv 7 GB internet național), dar nu mai le-am menționat în postarea de mai sus că sunt de tot râsul,să fim serioși. "semnarea" pe 24 luni pentru un abonament SIM Only eu nu o voi face doar ca să îmi ofere mai multe beneficii/resurse și automat consultantul respectiv să primească o "bonusare" mai mare decât dacă l-ar fi încheiat pe 12 luni, ei putând face acest lucru, dar nevrând. La fel și în cazul acelui Orange Me Start 6 oferind cvadruplu resurse de date doar dacă semnai contractul pe 24 luni,dar eu am reușit la momentul respectiv să îl fac pe 12 luni.

FLo1
#StarMember
@tomaciprian: ”iar acum nu reusesc sa cresc pretul in ultima luna de contract.” Comment: Paradoxal la Orange... să vrei să dai mai mult și să ți se răspundă că ”nu se poate”....Eu unul aș fi preferat indiferență la resurse pentru cât de puțin ca și costuri. Dar n-are rețeaua #1 așa ofertă... decât la prepay în perioada de grație 🙂

tomaciprian
Cunoscător
Exact, FLo_1, sa vrei sa le dai bani mai multi,iar ei nu vor. :))) De fapt, (sistemul Orange) a vrut sa "traga" mai multi bani de la mine,dar sa-mi nu-mi ofere nici resurse. Adica, de ce sa platesc 8 euro pentru FUN-ul de pe site (30GB si fara roaming) in loc sa platesc tot 8 euro pentru FUN-ul care se ofera telefonic (50GB si roaming 4.5GB) ------------------------------------------------------- Treaba mai "urata" pentru mine ar fi ca daca nu reusesc sa obtin ceva convenabil din punctul meu de vedere voi ramane cu doar un sfert din resursele abonamentului acesta dupa expirarea perioadei contractuale.

FaraUnID
Campion certificat
Motivul pentru care acele abonamente FUN 6 si FUN 7 au putin internet in oferta stantard (6 GB respectiv 7 GB internet național) este dat de faptul ca au inclus si roaming. Chipurile ai roaming la 6 euro, cand in oferta comerciala este de la 10 euro. Ce mai vrei? Spre exemplu FUN 8 fara roaming are 15 GB de internet national. Acel FUN 6 cu roaming inclus si dublarea resurselor sau chiar cvadruplu pachetului de date national la prelungire pe 24 de luni poate fi o alternativa de buget pentru cei care doresc roaming sub 10 euro. Acu' depinde si de disponibilitatea consultantului si cat de pro client este el.

tomaciprian
Cunoscător
A treia oara (sesizare) a fost cu noroc.

Vio73
#StarMember
Felicitări! Dar dă-ne totuși mai multe detalii, pentru că nu se înțelege mare lucru din printscreen! Ai primit o ofertă cu 50 GB net și roaming inclus? Mulțumesc!

tomaciprian
Cunoscător
@vio73 Este fostul Orange Me Start 8,dar acum redenumit in FUN 8 (8 euro TVA inclus/luna = 39.xx LEI) cu urmatoarele beneficii: - nelimitat minute nationale si in roaming in SEE - nelimitat SMS nationale si in roaming in SEE - nelimitat minute si SMS in reteaua Orange - 50 GB trafic resurse de internet national din care 4.48 GB limita consum internet in Roaming SEE dar fara a depasi resursele de internet cumulate din abonament si bonusuri - 10 GB spatiu de stocare in Orange Cloud - 100 (+300 bonus) minute valabile international catre retelele fixe si mobile din tari ale Uniunii Europene, SUA si Canada, cu exceptia Estoniei, Letoniei, Lituaniei si a numerelor cu prefixele afisate la www.orange. ro/servicii/prefixe-orange-me/ - 512 MB pentru fiecare an petrecut in retea (in cazul meu 1GB) - Cost Control (dupa depasirea traficului inclus in abonament, viteza este de pana la 128 Kbps, astfel nu vei genera cost suplimentar din traficul de internet, accesul fiind in continuare nelimitat.-in cazul meu neintamplandu-se acest lucru,dar este bine-venita aceasta optiune si ma bucur ca se tot ofera in continuare)