Întrebare fară răspuns

Îmbunătățiți-vă abilitățile de programare cu Pluralsight One & Code.org

Îmbunătățiți-vă abilitățile in materie de programare si pregătește-te pentru viitorul tehnologiei!

 

Fie că este vorba de codificarea celei mai noi aplicații, păstrarea securității datelor sau crearea unui produs care va schimba lumea, Pluralsight vă poate ajuta să vă pregătiți pentru viitorul tehnologic.

 

Care este primul lucru de care ai nevoie? Aptitudini.

 

Oferta Pluralsight One concepută în parteneriat cu Code.org vă oferă acces gratuit, timp de 1 an, in cadrul platformei pluralsightone.org unde va asteapta 350 de cursuri cu peste 1.000 de ore de conținut.

 

Cursurile au fost mapate la standardele naționale de informatică și la programele de învățământ ale principiilor de informatică. Vă puteți măsura abilitățile cu evaluările noastre, puteți învăța de la cei mai buni și puteți rămâne la curent cu cele mai tari concepte tehnologice.

 

Viitorul este in online. Sunteți gata să începeți?

 

Activează-ți beneficiul pentru a avea acces la aceste cursuri vizitand pagina https://www.pluralsightone.org/product/education/code-org... unde este necesara integistrarea si vaidarea unui cont de utilizator.

 

Partea proasta - Trebuie sa stapaniti foarte bine limba engleza, deorece cursurile sunt in limba engleza.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Mi-ar placea sa stiu mai multe despre programare, sa ma pricep, dar, cred ca nu prea e punctul meu forte.. am la facultate niste cursuri (pentru incepatori, oarecum) si, asta e concluzia.. nu e pentru mine.. sau, poate n-am suficient timp sa inteleg cum trebuie..

Foarte tare! Mersi frumos! :)

Eu unul o sa arunc o privire. Am mai cochetat in trecut cu programarea web. Imi place sa stiu cate ceva din fiecare domeniu, si nu ma deranjeaza sa o iau de jos cand vine vorba de invatat ceva nou. Cum ai zis si tu, nimeni nu s-a nascut invatat. Si daca nu faci primul pas, nici n-ai cum sa ajungi nicaieri. :)) Asa ca, eu unul apreciez fiecare ocazie care imi ofera posibilitatea sa invat ceva nou. Ca va fi folosit sau nu pe viitor, ramane de vazut. Daca nu, va ramane la nivel de cultura generala, si tot e un avantaj. Pana la urma, nu se stie niciodata cand o sa ai nevoie de cunostintele alea.
Mersi frumos! :)

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!