Întrebare fară răspuns

Redirectionare e-mail plata factura

vreau sa-mi trimiteti factura pe urmatorul e-mail p*********@yahoo.com ( este mama )

misterx
misterx

misterx

User level
Nivel
0
1 / 100
punct
Custom field 2
misterx
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut!
In comunitate nu se furnizează date personale, deoarece este un domeniu public, unde oricine poate avea acces..
Pentru a primi factura pe mail, trebuie sa modifici din contul My Orange datele personale actuale, sau, daca nu ai un cont My Orange pentru numărul respectiv, sa trimiti o cerere pe adresa serviciul.clienti@orange.ro.. sau prin https://www.orange.ro/contact/ si alegi ce varianta de contact care ti se pare mai potrivita pentru tine..

Salutare!
Trebuie făcută o cerere/ sesizare către Orange, nu aici în Comunitate!
Sau apelat la Chat Djingo, numărul unic 300, etc. De asemnea, se poate modifica și prin introducea adresei respective în My Orange.
Succes!

Poti modifica adresa de e-mail daca intri in contul My Orange in browserul telefonului sau pe laptop, PC (nu in aplicatie) si urmezi pasii:

  • Mergi la setări cont - setari generale -> date personale
  • in sectiunea date de contact si newsletter modifici adresa de e-mail (introduci intai parola contului My Orange, cea cu care le loghezi)

Salut, misterx. Bine ai venit în comunitate.
Am editat adresa de e-mail pentru că aici este un spațiu public și nu recomandăm să furnizați date personale.
Așa cum au menționat Jay și svetalex cea mai simplă variantă este să adăugi adresa de e-mail dorită în contul sau aplicația My Orange. Fiind vorba strict de primirea facturii și nu despre newslettere sau alte informări despre contul tău poți adăuga adresa dorită direct în secțiunea Facturi.

  • din aplicația My Orange - secțiunea "Facturi", iar în partea de jos ai "Setari factura" - "Notificare email" - atenție să fie activă și să adaugi acolo adresa de e-mail dorită
  • din contul My Orange accesat pe laptop / PC, intri la secțiunea "Consum și facturi" și în secțiunea "Setari factura" - "Notificare email" verifici să fie activă opțiunea și adaugi adresa
  • După adăugarea adresei vei primi un e-mail de confirmare și este nevoie să accesezi link-ul din e-mail.
    Să ne spui dacă ai reușit.

Salut!
Eu mi-am modificat adresa de email din aplicația My Orange, direct de pe telefon. E simplu, ușor și nu e nevoie sa te deplasezi.
Adresa de email se poate schimba din setările contului însă, doar titularul acelui cont poate opera aceasta modificare.

Spor!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!