Întrebare fară răspuns

De-acum, la Orange poti activa eSIM direct din contul tau, complet digital

Toti clientii Orange cu abonament au de acum posibilitatea de a activa eSIM intr-un mod complet digital, fara deplasari. :)

Gasiti pasul pentru migrare catre eSIM la sectiunea ''Servicii SIM'' din contul Orange, de pe website.

Foarte frumos, felicitari Orange!

Răspunsuri

@simple_dreams mulțumim mult pentru topic. Da, este o veste foarte bună pentru cei care își doresc să activeze un eSIM fără a mai fi nevoie să meargă în magazin, în special în această perioadă.

Asa cum estima "oracolul" in urma cu 3 luni (vezi https://comunitate.orange.ro/questions/2446792-yoxo-esim ), "minunea" s-a produs dar partial, intrucat prepay sau Yoxo sunt 2 cazuri care doar in 20-21 vor fi disponibile. Deci pentru cei care nu au loc pe randurile din față (aka abonament standard), mai așteptăm.

As putea activa oare esim pe al doilea telefon cu același număr ?
Eu cred că nu, deși aș dori .
Cine știe ? Adică pe unul sa folosesc Simul, și pe celălalt un e SIM dar cu același număr .

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2616 / 5000
puncte
Custom field 2

Salut, Noah!
Pentru aceasta situatie ai posibilitatea sa activezi serviciul Number Share. Serviciul este furnizat in baza unui numar principal, caruia i se pot asocia pana la alte 4 dispozitive secundare. Acesta iti permite sa folosesti acelasi numar de telefon pe mai multe dispozitive, inclusiv pe un smartphone secundar.
Activarea se poate face doar in Orange Shop.
Toate detaliile despre serviciul Number Share si compatibilitatea intre dispovitive le regasesti aici https://www.orange.ro/servicii/number-share/

Mulțumesc mult .

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2616 / 5000
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!