Întrebare fară răspuns

Precomanda Playstation 5?

Stie cineva daca va exista o campanie de precomanda pentru playstation 5 pe orange.ro? Sau cand primesc stoc le scot deja la vanzare? Ar mai fi util daca am afla si cand.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut, I00natick. Bine ai venit în comunitate. Nu avem încă detalii despre data lansării, dar îți poți lăsa adresa de mail pentru a fi informat când începe perioada de precomandă aici: https://www.orange.ro/consola-ps5/

@l00natick Conform Sony consola PS5 a avut lansarea pe data 12 noiembrie în SUA, Canada, Mexic, Australia, Noua Zeelandă, Japonia și Coreea de Sud.

In România lansarea va avea loc pe data de 19 noiembrie iar preturile recomandate de producator sunt:

  • PS5 Digital Edition – 1999 lei;
  • PS5 cu Blu-ray Ultra-HD – 2499 lei;

Cum astazi suntem in 15 noiembrie iar numai maine nu-i poimaine, nu prea mai vad rostul unei campanii de precomanda cu exceptia cazului in care se ofera ceva extra sub forma unui cadou care sa starneasca interes.

Era bine daca se lansa o campanie de precomanda deoarece puteam primi consola in ziua lansari. Asa dc ei o scot la vanzare pe 19 adica joi probabil ajunge marti. Bine si un cadou era binevenit :)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!