Întrebare fară răspuns

Cand voi putea solicita Fibra TV/ Internet in sectorul 3?

Cand voi putea solicita fibra in sectorul 3?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@Bogdan: Bun venit in Comunitate. La acesta intrebare doar Orange iti va putea raspunde in functie de adresa exacta pe care le-o vei putea oferi contactandu-i printr-un email, apel la 300, chatul Djingo sau chiar intr-un Orange Shop. Revino in Comunitate si anunta-ne cand vei putea avea acces la fibra Orange.

Salut!
Stii sigur ca la adresa ta nu este?
Pe mine ma intrebau inainte, cand achitam cu numerar, daca nu vreau serviciile acestea pentru ca la adresa mea este fibra.. Si, m-au si sunat de cateva ori..
In contul tau de client ai verificat daca nu apare aceasta informatie?
Mai ai aici un topic, unde poti vedea cum se poate verifica in contul de client..
https://comunitate.orange.ro/questions/1988063-verific-acoperire-fibra-optica

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

@BogdanMoto46 Bine ai venit în Comunitatea Orange.
Poți verifica dacă la adresa la care locuiești poți beneficia de servicii de internet și televiziune prin flbră optică, aici: https://www.orange.ro/servicii-fixe/home-net/abonament-ho...
Știu că la începuturile furnizării acestui tip de serviciu, cei de la Orange foloseau rețeau de fibră optică a celor de la Telekom. Nu știu dacă între timp au făcut dezvoltări

svetalex
svetalex

svetalex

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
svetalex

Salutare!
Dacă ai pe scară sau pe strada ta ( dacă stai la casă) fibra optică de la Telekom, poți solicita instalarea și la tine. Poți întreba și la un Orange Shop sau la Serviciul Clienți dacă sunt disponibile aceste servicii, chiar și prin fibra proprie Orange, care este în continuă extindere. De asemenea, există și o adresă la care poți verifica acoperirea serviciilor Orange, dar care poate uneori să nu fie actualizată.
Succes!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!