Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Smart Tester - Testează Huawei P40 lite 5G

Salut tuturor! 

 

Avem o super veste: a început o nouă campanie de testare, pentru Huawei P40 lite 5G.

 

Ce trebuie să faceți ca să participați? Accesați campania Smart Tester până pe data de 7 septembrie și intrați în contul vostru My Orange din pagina de campanie, pentru înscriere.

Concursul se adresează exclusiv clienților Orange care au abonament.

 

Mult succes!

Răspunsuri

@Flo, dar, poate fi.. :)
Glumesc, nu ma aștept sa primesc un telefon pentru testare, asa cum nu ma aștept sa primesc unul din cele 5 telefoane cadou.. m-am înscris ca poate se înscriu putini și nu vor avea de ales.. nope, încă glumesc.. m-am înscris sa fie, ca nah, daca pot, de ce nu?!.. :))

Mi-ar fi placut sa testez Note 20 Ultra, dar n-am avut noroc. :(
Fiindca sunt insistenta, m-am inscris si la aceasta testare.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

@Jay: pentru ca "a participa" e mai interesant si mai motivant decat "a castiga". "A castiga" e doar o clipa de adrenalina, in schimb "a participa" e un serial de emotii schimbate pana la verdictul final: testarea. Oricum ar fi ele, cu toate sunt placute a le trai.

Asta este precum pescuitul sportiv: L-ai prins, te joci putin cu el, faci niste poze, te lauzi pe la prieteni si in World Wide Web, dupa care l-ai pupat si eliberat.

ASTA este link-ul oficial Orange pentru campanie aceasta https://www.orange.ro/help/smart-tester/campanii/19/edit

Site-ul concursuri.biz este o mizerie detinuta de un tert, gazduit in Bistrita Nasaud (MXSERVER.RO) si care te duce pe pagina oficiala Orange printr-un short url.

Salut tuturor.

"Superb" ce s-a întâmplat aici, am editat descrierea ca să fie mai evident hyperlink-ul.

Vă rog când copiați link-uri în comunitate și vedeți că sunt destul de lungi atunci înseamnă că ceva nu este în regulă și cel mai bine mergeți pe site și luați direct de acolo. Dacă însă se întâmplă să postați link-ul, pentru că suntem oameni și din neatenție se poate întâmpla, există funcția raportare și noi vom edita răspunsul (aici poate nu suntem foarte rapide noaptea sau în zilele de weekend, dar ne ocupăm).

Dacă nu există răbdare puteți spune frumos autorului și acesta să editeze răspunsul. De ce este nevoie să apelăm la jigniri și să începem discuții de genul acesta? Nu face bine nici vouă, nici comunității, nici nouă.

Haideți să ne respectăm între noi și să răspundem constructiv, fără jigniri, să fim înțelegători și să ne bucurăm de spațiul acesta și de faptul că suntem aici împreună și putem construi ceva frumos. Să aveți un weekend liniștit.

Felicitari @FaraUnID pentru atingerea noului nivel, chiar meritai datorita implicarii tale. @Ascary chiar sunt curioasa cum se va manifesta acum @FaraUnID fata de "experti" acum facand parte dintre ei?

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Poate va fi și el chemat cu apelativul spus de el, acu ceva timp, de alți useri cu un nivel superior. Orice naș își găsește un naș.

@Sony: Daca nu ai fost anuntat (telefonic sau pe email) inseamna ca nu ai fost selectat. Nu-i problema, nu esti singurul. Dar mai ai suficiente sanse la viitoarele campanii de testare, intrucat nu va fi ultima organizata de Orange.
Acum, lista celor selectati o are doar Orange si nu avem ce face cu ea, noi clientii de rand, dar la finalul perioadei de testare cu siguranta vei afla cine au fost norocosii castigatori ai Huawei-urilor testate, dar dupa 30 septembrie 2020. Asadar verifica aici pentru alte detalii: https://www.orange.ro/help/smart-tester/campanii/19/edit

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!