Întrebare cu răspuns(uri)

Vreau sa trec de la abonament Orange la cartela prepay Orange

Vreau sa trec de la abonament Orange la cartela prepay Orange

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (3)

100%

3 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Gresit... partial. Din experienta proprie: trimiti o solicitare CAND VREI TU, iar in termen de maxim 30 de zile (probabil cu urmatoarea data de facturare conform abonament inca activ) vei fi trecut pe prepay (daca decizia e definitiva). In acest timp vei fi apelat pentru convingeri si decizie finala, respectiv prelucrarea conditiilor de tranzitie de la abonament la prepay. Dupa acord, vei primi o factura (posibil la data din luna urmatoare cand aveai data de facturare la abonament) pentru o incarcare cu 6 euro, optiune oarecum obligatorie la trecerea pe prepay. Iar de aici incolo.... welcome in the prepay team.
Pentru alte detalii, intreaba punctual.

De obicei lucrurile se intampla la o data de facturare... si daca depui cererea când vrei tu și ai data de facturare in 2 zile, ma îndoiesc ca se va rezolva asa repete... mi s-a părut mai simplu si mai pe înțeles de explicat asa, am citit link-urile pe care le-am pus, am vazut ca nu este mentionat ce am spus eu, dar, te duce la un alt link legat de reziliere unde spune despre cele 30 de zile..
Cred ca sunt toate informațiile in link-urile puse.. n-am dezvoltat răspunsul pentru ca a mai fost întrebarea in comunitate...

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!