Întrebare fară răspuns

Google Messages primește reacții și un editor foto

Google Messages a primit acum suport pentru reacții și un editor foto. Pot folosi noile funcții cei care au activat serviciul RCS în aplicație. Pentru a activa RCS în Messages, utilizatorii trebuie să meargă la Settings, apoi la Chat features. Acolo trebuie bifată opțiunea „Enable chat features”. Serviciul este suportat în România de operatorii telecom Orange, Vodafone și Telekom.

 

La fel ca și în Facebook Messenger, oamenii pot reacționa la un mesaj ținând degetul apăsat pe el, potrivit Google.

 

În ceea ce privește editorul foto, acesta este unul simplu, cu funcții de bază. Utilizatorii pot pune sau desena text pe imagini.

Mai mult, utilizatorii pot iniția acum apeluri video direct din Messages, prin intermediul butonului care apare în colțul din partea de sus a ecranului. După ce este apăsat, acesta deschide aplicația Duo. În cazul în care nu este instalată pe dispozitiv, utilizatorul este dus în magazinul virtual Google Play.

 

Toate noile funcții sunt disponibile în cea mai recentă versiune a aplicației.

 

O caracteristică importantă care îi lipsește încă aplicației și afectează viteza de adopție a Messages este criptarea la ambele capete. Se pare că Google lucrează la asta.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/aplicatii/aplicatia-google-m...

 

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Am vazut aplicatia asta preinstalata, duo, dar, n-am stiut pentru ce este si, nelipsindu-mi ceva in mod special, sa caut pe net sa vad pentru ce e, a fost complet ignorata.. alaturi de alte aplicatii preinstalate..

@Jay: N-ai pierdut nimic. Nu este o aplicatie fara de care sa nu poti trai. Utila dar banala, interesanta dar nicidecum extraordinara.

Și eu am dezinstalat demult aplicația duo :D

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!