Întrebare fară răspuns

Am reîncărcat cartela mea cu 5 euro si nu mi s-a alocat creditul cumpărat

Am reîncărcat cartela mea cu 5 euro si nu mi s au bagat. A doua zi am sunat la servicii cu clienții sa intreb cauza si cica ei inca lucreaza la asta si într-adevăr e problema de la ei, am mai sunat azi iar, tot aceeasi chestie mi s a zis. Adica eu trebuie sa astept cateva zile fara internet si minute doar pentru ca e problema la ei ?

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Am crezut ca s-a rezolvat..
Este, cu siguranta, foarte neplacut sa nu poti folosi telefonul, asa cum ai nevoie si sa nu depinda de tine..

Mda, cei de la 300 ce ți-au spus mai exact?, nu ți-au dat un termen de rezolvare?

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Ciudat rău, pentru că de regulă, rezolvă pe loc. Depune o sesizare la serviciul.clienti@orange.ro și poate ai noroc să se rezolve în termen relativ scurt. Succes!

Propun partial schimbarea titlului topicului, în loc de "nu mi s-a băgat", să fie utilizat "nu mi s-a alocat creditul cumpărat".
Ai rezolvat până la urmă?

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Din păcate nu s a rezolvat nimic .. am sunat din nou , tot nu au un termen .. mi am reîncărcat cartela din nou, nu pot aștepta ca ei sa Imi dea creditul si poate nici asa.... rusine celor de la Orange

@Alessiia: Dacă ai încărcat acum atunci răbdare până dimineață. Așa e Orange pe-nserate: adormit și stând pe spate.
Indiferent dacă ai încărcat cu card sau de pe un alt abonament spre dimineață problema se va clarifica. Revino dacă situația persistă și nu se schimbă nimic până pe la 9:00.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!