Întrebare fară răspuns

Cum reusesc sa fac IP-ul Dynamic pe Internet Box 1000?

Trebuie sa va sun sau ma poate ajuta cineva aici?Va rog frumos,o sa va las o poza cand sunt logat pe router,sper sa ma puteti ajuta.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut!
Comunitatea este formată din clienti, nu este serviciul clienți al Orange.. Aici, fiecare poate găsi un răspuns din experienta celorlalți clienti.. Daca a mai întâlnit cineva aceasta situație, te poate ajuta cu un răspuns.. daca nu, va trebui sa vorbești la serviciul clienți..

UPDATE !!!! Am sunat si nu m-au ajutat,au spus ca e de la calculator,chiar nu stiu ce sa mai fac!Astept raspunsuri in continuare!!!!!!!!

Poate primești un răspuns de la cineva care se pricepe.. sigur sunt in comunitate și persoane care cunosc mai bine partea aceasta..

In principiu internetul furnizat de Orange este cu IP dinamic in standard.

Tu ca si client final nu ai cu "sa faci" un IP Dinamic sau Static. IP-ul si tipul acestuia sunt manageriate de provider.

Dă-ne, te rog, mai multe detalii? Ce anume vrei sa faci exact? Ip pe care îl ai este dinamic by default. Ip fix se aloca doar la persoane juridice.

The Special List
The Special List

The Special List

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
The Special List

Din ce stiu eu, setarile pt ip dinamic sau static sunt facute din setarile retelei, insa trebuie sa fie din aceeasi clasa (sa verifici informatiile retelei tale ip, dhcp, gateway etc cu comanda cmd din windows) si apoi sa faci setarile necesare. Nu sunt setari usoare si tb sa cunosti ceea ce faci acolo. Am gasit cateva explicatii oferite de un tip pe youtube: https://youtu.be/HrX6RfjP8To vezi daca te ajuta.
Totodata, are sens si ce spune FaraUnID.

Anca07
Anca07

Anca07

User level
Nivel
3
4965 / 5000
puncte
Custom field 2
Anca07

@initiator

1. Intra pe site-ul https://www.showmyip.com si vezi ce IP ai in momentul in care accesezi site-ul respectiv.
2. Dupa aceea curata cookie si cache din browesr, inchide browserul, da restart router-ului, si intra din nou pe site-ul https://www.showmyip.com
3. Daca ai alt IP decat cel de punctul 1 inseamna ca ai IP Dimanic.

Salut Mircea si bine ai venit pe comunitate. Nu ai ce sa modifici fiindca ip-ul internetului furnizat de Orange atat fix cat si 4G este dinamic.
Daca vrei ip fix,il poti obtine sunand la relatii cu clientii nr 300,insa inteleg ca tu nu vrei ip fix ci dinamic. Pe acesta il ai by default.Toate cele bune.
________
Poate vrei sa faci port forwarding cumva?

@TheMircea: da' stiu ca sunt niste raspunsuri.... ca si intrebarea. Pe wlan nu poti avea de la Orange decat IP dinamic, si oricum de ce te-ar durea... Poate intereseaza pe LAN... aici ai ce fel de IP vrei tu: dinamic sau static. Daca nu te joci la setari, implicit IPul pe LAN este dinamic. Revino cu detalii daca vrei altceva.

@TheMircea, felicitări pentru prima întrebare adresată Comunității!

Te-au ajutat răspunsurile primite aici? Daca da, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!